Home > Νέα από διάφορες σελίδες > Η ELBISCO ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΚΟΠΙΑ!!

Η ELBISCO ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΚΟΠΙΑ!!

Elbisco

ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ELITE ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ MADE IN MACEDONIA!!! ΠΟΥ ??? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ!! Δεν το πίστευα όταν το διάβασα,, αλλά ιδού η αλήθεια, σήμερα… στην υπεραγορά που πήγα το ειδα με τα μάτια μου. 20-9-2012

ΑΙΣΧΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΗΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΩΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΤΡΙΖΟΥΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!

Πηγή: Παράπονα Ρόδου

  1. TimK
    13/12/2014 at 2:35 pm

    Και που είναι το πρόβλημά σου? Κωλοπατριότες! Τι σε νοιάζει που είναι φτιαγμένα, αν τρώγεται – καλά είναι. Αν σου τα έδιαν τζάμπα δεν θα τα έπερνες, ε? Ουστ ρε κατσίκι!
    “ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” Το παίζετε με Ε γράφεται!

    Like

    • 14/12/2014 at 9:00 pm

      Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα:
      1) Τα μάτια τα έχουμε για να βλέπουμε ότι στο τέλος του άρθρου υπάρχει πηγή. Που σημαίνει πως το ορθογραφικό λάθος δεν είναι δικό μου.
      2) Ακόμα και αν ήταν δικό μου, ο άνθρωπος που γράφει το “πατριώτες” με “ο” και το “παίρνω” ως “έπερνες” αντί για “έπαιρνες” δεν νομίζω να έχει δικαίωμα να κρίνει τα ορθογραφικά των άλλων.
      3) Κατσίκι να πεις την μούρη σου. Δεν σε πρόσβαλα μην με προσβάλεις.
      4) Το τι θα έκανα (αν θα τα έπαιρνα τα μπισκότα ή όχι) είναι δικός μου λογαριασμός και όχι δικός σου.
      5) Αν τα έπαιρνα ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά της Ελλάδος θα είχες κάλλιστα το δικαίωμα να με πεις εξίσου προδότη. Από την στιγμή όμως που δεν τα παίρνω, να κοιτάξεις καλύτερα τις δικές σου πράξεις που νομίζεις ότι όλοι είμαστε ίσα και όμοιοι γιατί δεν είμαστε. Ούτε από τα Jumbo ψωνίζω, ούτε από τα Carrefour, ούτε από τον Σκλαβενίτη, ούτε ψηφίζω Σύριζα, ούτε Σκαϊ βλέπω, ούτε, ούτε, ούτε…. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Και η προδοσία είναι κάτι που δεν το συγχωρώ όταν πρόκειται για την πατρίδα μου. Γι’ αυτό μην κρίνεις τους άλλους με τα δικά σου δεδομένα τα οποία είναι προφανώς αυτά που ανέφερες για να τα γνωρίζεις τόσο καλά.

      Τώρα το τι πρόβλημα έχω για το που είναι φτιαγμένα… με λυπεί το γεγονός ότι δεν συνειδητοποιείς ότι οι κλέφτες πρέπει να τιμωρούνται. Γιατί ΝΑΙ, ΚΛΕΦΤΗΣ είναι αυτός που παίρνει τα πραγματα των άλλων -όπως οι Σκοπιανοί το όνομα της Μακεδονίας, καθώς και ΝΑΙ, ΚΛΕΦΤΕΣ και συνένοχοι είναι οι πουλημένοι συνεργάτες τους που τους υποστηρίζουν- χωρίς να πάρει πρώτα άδεια από τον ιδιοκτήτη του. Και μάλιστα μετά ο κάθε κλέφτης και ο κάθε ψεύτης να έχει το θράσσος να θέλει οι άλλοι να γίνουν σαν τα μούτρα του για να γλυτώσει την δικαιοσύνη αντί να ντρέπεται για την πράξη του. Λυπάμαι που δεν έχεις επίγνωση του νόμου και της δικαιοσύνης.

      Κάνε μου μια χάρη λοιπόν. Αφού οι ιδεολογίες μας δεν συνάδουν ΜΗΝ ξαναεπισκεφτείς το blog μου. Γιατί την επόμενη φορά δεν θα σου κάνω την χάρη να δημοσιεύσω το σχόλιο σου. Θα το κάνω delete κατευθείαν. Μην κοιτάς που τώρα σου έκανα μια εξαίρεση… (“Comments which include insults or bad behavior will be deleted automatically without warning” γράφω στην αρχική σελίδα… αν πρόσεξες βέβαια)…

      Like

  1. 13/12/2012 at 7:10 am

Leave a comment