Home
> Νέα από διάφορες σελίδες > “Αποτυπώματα: Η βυζαντινή Θεσσαλονίκη σε φωτογραφίες και σχέδια της Βρετανικής Σχολής Αθηνών 1888-1910″
“Αποτυπώματα: Η βυζαντινή Θεσσαλονίκη σε φωτογραφίες και σχέδια της Βρετανικής Σχολής Αθηνών 1888-1910″

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στον 5ο όροφο του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα εγκαινιαστεί στις 5 Δεκεμβρίου 1912 στις 7μμ. και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2013.
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012, στις 20: 30, διάλεξη των Αμαλίας Γ. Κακίση και Δήμητρας Κωτούλα με τίτλο: Βyzantium and British architects: recording Thessalonike 1888-1910 στην αίθουσα διαλέξεων του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Θεσσαλονίκης (4ος όροφος).
Πηγή: Maccunion
Comments (0)
Trackbacks (0)
Leave a comment
Trackback