Home > Uncategorized > ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΡΑ ! ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΒΔΕΛΥΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΣΙΠΡΑ – ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΡΑ ! ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΒΔΕΛΥΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΣΙΠΡΑ – ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ

Α. Νόμος 4023/2011 (ΦΕΚ Α’ τ. 220/24-10-2011)

Αρθρο 16 …

  1. Το αποτέλεσμα δημοψηφίσματος για κρίσιμο εθνικό θέμα είναι δεσμευτικό, όταν στην ψηφοφορία λάβει μέρος τουλάχιστον το σαράντα τοις εκατό (40%) όσων έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους.
  2. Το αποτέλεσμα δημοψηφίσματος για ψηφισμένο νομοσχέδιο που ρυθμίζει σοβαρό κοινωνικό ζήτημα είναι δεσμευτικό, όταν στην ψηφοφορία λάβει μέρος τουλάχιστον το πενήντα τοις εκατό (50%) όσων έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους.

Οπως σας έχουμε αναλύσει ήδη το δημοψήφισμα και το αποτέλεσμά του ήταν και είναι ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ κατά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και το ΝΟΜΟ για την κυβέρνηση. Η ψήφος του ΟΧΙ, αφορά τις προτάσεις των δανειστών στο σύνολο και κατ’ άρθρο. Οποιος παραβιάσει ή αποπειράται να παραβιάσει την βούληση του λαού, έχει άμεσες και βαρύτατες ποινικές συνέπειες.

Β. Είναι ανείπωτη η οργή για την κυβερνητική αλητεία και αθλιότητα, για την υποτέλεια και για τον εμπαιγμό του λαού.

 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ότι : …………

View original post 6,332 more words

Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment