Home > Uncategorized > ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…!!! ΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΟΥ ΜΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΕΙ…!!!

ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…!!! ΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΟΥ ΜΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΕΙ…!!!

21/06/2016

Greek National Pride

TURKIE

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΟ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ” ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ…

Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ…

Οργή, θλίψη και πολλά ερωτήματα προκαλεί η πρακτική που έχει υιοθετήσει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και με τους «γείτονες» να εντείνουν συνεχώς την προκλητικότητα στο Αιγαίο, το «εθνικό» πρακτορείο ειδήσεων της χώρας, στο τουρκόφωνο δελτίο του χρησιμοποιεί τις… τουρκικές ονομασίες των νησιών του Αιγαίου, κάτι που εδώ και δεκαετίες διεκδικεί η Τουρκία θέλοντας έτσι να υπονομεύσει την ελληνική κυριαρχία στα νησιά.

Το ΑΠΕ, σε μια σημαντική στιγμή για την Ελλάδα όπου ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Μπαν κι Μουν επισκέφθηκε τη Μυτιλήνη, προσφέροντας και μια μοναδική ευκαιρία προβολής του ελληνικού νησιού το όποιο σηκώνει το βάρος της προσφυγικής κρίσης, με ευθύνη της Τουρκίας, έσπευσε να βαφτίσει την Λέσβο, «Midilli Adasi» υιοθετώντας την τουρκική ονομασία του νησιού.

View original post 174 more words

Categories: Uncategorized