Home > Uncategorized > Λιβύη η Συρία: Πούτιν Ερντογάν συμφώνησαν για ”safe zones” και ”no fly zone” στη Συρία.Πούτιν: συμφωνεί κι ο Τραμπ…..

Λιβύη η Συρία: Πούτιν Ερντογάν συμφώνησαν για ”safe zones” και ”no fly zone” στη Συρία.Πούτιν: συμφωνεί κι ο Τραμπ…..

04/05/2017

dimpenews.com

Αποτέλεσμα εικόνας για NO FLY ZONE SYRIA

Πούτιν κι Ερντογάν που συναντήθηκαν στις όχθες της Μάυρης Θάλασσας στο Sotchi δήλωσαν την κοινή τους πεποίθηση για την δημιουργία ”ζωνών αποκλιμάκωσης”  προορισμένων να «ειρηνεύσουν» την χώρα και να ενισχύσουν την εκεχειρία δήλωσε την Τετάρτη ο  Poutine.
« Κοινή μας θέση είναι η δημιουργία ζωνών αποκλιμάκωσης που οφείλουν να οδηγήσουν σε μια πιο μεγάλη ειρήνευση και στην ενδυνάμωση του καθεστώτος της εκεχειρίας. »
Σύμφωνα με το ρώσο πρόεδρο αυτές οι ζώνες θα πρέπει να συνοδεύονται από ζώνες αεροπορικού αποκλεισμού  «υπό την προυπόθεση ότι δεν θα υπάρχει καμιά στρατιωτική δραστηριότητα σε αυτές τις ζώνες ».Ο Poutine επιβεβαίωσε ότι την Τρίτη στην τηλεφωνική του συνομιλία με τον με Donald Trump τους απασχόλησε το θέμα των ”ζωνών αποκλιμάκωσης” , ένας όρο flou που θα μπορούσε να προσεγγίζει την ιδέα μιας zone tampon . « Αν κατάλαβα καλά η αμερικανική διοίκηση υποστηρίζει αυτή την ιδέα », δήλωσε προσεκτικά.
Αυτές οι ζώνες οφείλουν να ευνοήσουν την…

View original post 370 more words

Categories: Uncategorized