Home > Uncategorized > Παυλόπουλος – Κοτζιάς και το διπλό Βέτο σε Αλβανία και Σκόπια: Όταν η πατριωτική πολιτική ασκείται με τόλμη και εξωστρέφεια, κερδίζονται οι εθνικές μάχες.

Παυλόπουλος – Κοτζιάς και το διπλό Βέτο σε Αλβανία και Σκόπια: Όταν η πατριωτική πολιτική ασκείται με τόλμη και εξωστρέφεια, κερδίζονται οι εθνικές μάχες.

31/08/2017

Olympia.gr

Η διπλή ομοβροντία σε Αλβανία και Σκόπια, για τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών και την παραχάραξη της ιστορίας αντίστοιχα δείχνει ότι η Ελλάδα είναι πάλι στην πρώτη γραμμή και διεκδικεί τα δίκαια της όχι με δεκάρικους για εσωτερική κατανάλωση αλλά ενεργοποιώντας όλα τα δικαιώματα που εκπορεύονται από την συμμετοχή της στην ευρωπαΐκή ένωση, την οποία την έχουμε χρυσοπληρώσει.

Αυτή ακριβώς είναι η εφαρμογή του δόγματος Παυλόπουλου, ότι δηλαδή Ευρώπη δεν είναι το νόμισμα αλλά το πλέγμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ευρωπαϊκού δικαίου. Αυτό το δόγμα που οι ανύπαρκτοι νεοφιλελέδες έσπευσαν να συκοφαντήσουν. Είναι η αρχή που ενεργοποιεί το ευρωπαϊκό δίκαιο προς όφελος της Ελλάδας και την αρχή προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για την προάσπιση των ελληνικών πληθυσμών της Βορείου Ηπείρου.

View original post 1,397 more words

Categories: Uncategorized