Home > Uncategorized > Ρίχνουν πόρτα στον Ερντογάν: Οι προκλήσεις σε Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο, αλλά και η παρέμβαση των ΗΠΑ ματαιώνουν την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στην Ελλάδα;

Ρίχνουν πόρτα στον Ερντογάν: Οι προκλήσεις σε Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο, αλλά και η παρέμβαση των ΗΠΑ ματαιώνουν την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στην Ελλάδα;

16/11/2017

Greek National Pride

Σφοδρή ενόχληση υπάρχει στην Αθήνα από τις συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο και στην κυβέρνηση έχουν αρχίσει να σκέφτονται αν θα πρέπει να γίνει ή ακυρωθεί-αναβληθεί η επίσκεψη του Ρ.Τ. Ερντογάν στην Ελλάδα.

Και δεν είναι μόνο οι προκλήσεις της Άγκυρας, αλλά και η ενόχληση των ΗΠΑ, καθώς θέλουν με την απομόνωση Ερντογάν να του στείλουν ένα μήνυμα.

Πληροφορίες αναφέρουν πώς η επίσημη πρόσκληση για την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα δεν έχει σταλεί ακόμη από την Προεδρία της Δημοκρατίας, αν και κάποια ΜΜΕ, κυρίως από την Τουρκία έσπευσαν να ανακοινώσουν και ημερομηνία (7-8 Δεκεμβρίου).

Κι αυτό συμβαίνει διότι η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται πώς ο Τούρκος πρόεδρος θέλει να χρησιμοποιήσει την επίσκεψη αυτή για να προβάλει τις αξιώσεις της χώρας του έναντι της Ελλάδας και να δείξει πώς «τα έχει καλά με τους γείτονες».

Ενδεχομένως η επίσκεψη του Ερντογάν να γίνει κανονικά και να σταλεί πρόσκληση εντός…

View original post 464 more words

Categories: Uncategorized