Home > Uncategorized > Προβληματισμός στο τουρκικό Γενικό Επιτελείο: Ιδού τι συμφωνήσαν Ελλάδα και Ισραήλ

Προβληματισμός στο τουρκικό Γενικό Επιτελείο: Ιδού τι συμφωνήσαν Ελλάδα και Ισραήλ

01/03/2018

Greek National Pride

Έρχεται συνεκπαίδευση των Ελληνικών και Ισραηλινών ΕΔ

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Προβληματισμός επικρατεί στην Αγκυρα, καθώς οι φωτογραφίες του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) του Ισραήλ, Lieutenant General Gadi Eisenkot, που πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, μετά από πρόσκληση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, κάνουν ήδη τον γύρω των τουρκικών ΜΜΕ.

Οι Τούρκοι στρατηγοί παρακολουθούσαν τις κινήσεις αυτές με πολύ μεγάλη περίσκεψη διότι βλέπουν ότι «περικυκλώνονται» από παντού.

Πρόκειται όπως είναι σαφές, για μια επίσκεψη που έχει ιδιαίτερους συμβολισμούς, ενώ οι συμφωνίες που έκλεισαν είναι άκρως ενθαρρυντικές.

Η επίσημη τελετή υποδοχής του Lieutenant General Gadi Eisenkot έλαβε χώρα στο Στρατόπεδο “ΠΑΠΑΓΟΥ”. Κατά τις διμερείς επαφές συζητήθηκε το περιβάλλον ασφαλείας με έμφαση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.

Συζητήθηκε επίσης, η υφιστάμενη, διαρκώς βελτιούμενη, διμερής στρατιωτική συνεργασία και συμφωνήθηκε η περαιτέρω ενίσχυσή της στους τομείς της επιχειρησιακής και ατομικής εκπαίδευσης, των ειδικών δυνάμεων, της ανταλλαγής…

View original post 501 more words

Categories: Uncategorized