Home > Uncategorized > Oι ΗΠΑ έστειλαν άλλους 300 αμερικανούς στρατιώτες στο Manbij από τη βάση τους στο Sarrin με πρόσχημα την τουρκική επιθετικότητα.

Oι ΗΠΑ έστειλαν άλλους 300 αμερικανούς στρατιώτες στο Manbij από τη βάση τους στο Sarrin με πρόσχημα την τουρκική επιθετικότητα.

01/04/2018

dimpenews.com

Οι αμερικανικές δυνάμεις άρχισαν να λαμβάνουν μέτρα για την ενίσχυση των οχυρών τους και των στρατιωτικών τους δυνάμεων κατοχής  στην συριακή πόλη της ΒΑ υπαίθρου  Χαλεπίου την Manbij για να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενη τουρκική επιχείρηση που μπορεί να περιλαμβάνει την πόλη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από «τοπικές πηγές», στα στρατεύματα των ΗΠΑ στάλθηκαν στρατιωτικές ενισχύσεις στην πόλη Manbij.Oι πληροφορίες αναφέρουν  ότι οι ενισχύσεις της αποστολής είναι περί τους  300 στρατιωτικοί συν ένας μεγάλος αριθμό θωρακισμένων οχημάτων και βαρύς εξοπλισμό. Αναπτύσονται στη νεκρή ζώνη ανάμεσα στην πόλη Manbij και την περιοχή που είναι υπό τον έλεγχο των φραξιών  του FSA που υ[ποστηρίζεται από την Τουρκία και από τις ΗΠΑ σε όλη τη Συρία ακόμη και τώρα για 7,5 χρόνια πολέμου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Ηνωμένες Πολιτείες έφεραν τις ενισχύσεις τους στην περιοχή από τη στρατιωτική τους βάση στην πόλη Sarrin στη βορειοανατολική επαρχία του Χαλεπίου.dimpenews.com

View original post

Categories: Uncategorized