Home > Ιστορία του Μακεδ. ζητήματος, Τελευταία Νέα > «Α, ώστε το θες, ε; Ορίστε πάρτο»…. και αφού τράβηξε το παιδί από τα μαλλιά και κρατώντας το μαχαίρι στο χέρι του, το έσφαξε όπως σφάζουν τα τραγιά… (για να ξέρουμε ποιοι είναι οι κουμουνιστές)

«Α, ώστε το θες, ε; Ορίστε πάρτο»…. και αφού τράβηξε το παιδί από τα μαλλιά και κρατώντας το μαχαίρι στο χέρι του, το έσφαξε όπως σφάζουν τα τραγιά… (για να ξέρουμε ποιοι είναι οι κουμουνιστές)

07/07/2019

 

 

«Α, ώστε το θες, ε; Ορίστε πάρτο»…. και αφού τράβηξε το παιδί από τα μαλλιά και κρατώντας το μαχαίρι στο χέρι του, το έσφαξε όπως σφάζουν τα τραγιά (του έκοψε το λαρύγγι) … και δεν σταμάτησε εκεί… άρχισε να κόβει, να κόβει, να κόβει… και αφού έκοψε ολόκληρο το κεφάλι του παιδιού το πέταξε στην αγκαλιά της μάνας του και της λέει: «ορίστε πάρτο»…

Ζωντανή μαρτυρία από
αυτόπτη μάρτυρα σε εκπομπή του Alter

Μια μέρα πριν τις εκλογές του Ιουλίου (2019) και έτυχε να πέσει το μάτι μου σε ένα πολύ μικρό άρθρο που έλεγε τα εξής:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημαίνει ΝΑΖΙ.
Χρυσή Αυγή σημαίνει Χίτλερ, Γκέμπελς και σβάστικες.
Χρυσή Αυγή σημαίνει Άουσβιτς και Νταχάου.
Χρυσή Αυγή σημαίνει σφαγές στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα.
Χρυσή Αυγή σημαίνει ταγματασφαλίτες, ταγματαλήτες και γερμανοτσολιάδες.
Χρυσή Αυγή σημαίνει δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημαίνει ΝΑΖΙΣΜΟΣ.
Οι ΝΑΖΙ έξω από τη Βουλή, έξω από την κοινωνία.
Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ, ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ.

Λοιπόν, δεν ξέρω για σας αλλά εγώ την υποκρισία των ανθρώπων την σιχαίνομαι. Είπα λοιπόν να απαντήσω κατάληλα. Αγαπητοί Κουμουνιστές στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Μην κρίνετε για να μην κριθείτε. Έτσι σας είπανε να λέτε; Πώς οι άλλοι είναι οι κακοί της υπόθεσης επειδή σφάζουν, βιάζουν ή/και λεηλατούν αλλά όταν εσείς πράττετε τα ίδια είστε οι καλοί; Αυτό είναι υποκρισία αγαπητοί! ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! Και θα έπρεπε να ντρέπεστε γι’ αυτό.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Είμαστε στο έτος 1949. Μόλις έχει τελειώσει ο Εμφύλιος πόλεμος. Από τη μια πλευρά οι άνθρωποι που αγαπούσαν την Ελλάδα, οι πατριώτες, από την άλλη οι ξενοκίνητοι πράκτορες της Μασσωνίας κάτω από την επονονομασία «Κουμουνιστές». Και οι Κουμουνιστές είναι αυτοί που μόλις είχαν χάσει τον εμφύλιο πόλεμο για την αρπαγή της Μακεδονίας μας. Της Μακεδονίας μας που 70 χρόνια αργότερα ο Τσίπρας ξεπούλησε ξεδιάντροπα. Είναι αυτοί οι ίδιοι:

1) Που δημιούργησαν το ΣΕΚΕ (πρώην ονομασία του ΚΚΕ) το 1918 γι΄αυτόν τον σκοπό: την αρπαγή της Μακεδονίας. (Βλέπε «απαρχή του Μακεδονικού» και «Πρώτη φάση του Μακεδονικού»

2) Είναι αυτοί οι ίδιοι που μαρτύρησαν με το ίδιο τους το στόμα αυτά:

α) «Τους διέταζα να γδυθούν κι ύστερα τους έβαζα να γονατίσουν στο χώμα και να σκύψουν το κεφάλι πάνω σε μεγάλες πέτρες, που είχα αραδιάσει έξω από τα Διυλιστήρια της Ούλεν. Τότε έπαιρνα ένα τσεκούρι και τους έδινα μια τσεκουριά πίσω στο κεφάλι και αν δεν τους αποτελείωνα με την πρώτη, τους έδινα και δεύτερη και τρίτη, ώσπου “να τα βροντήξουν”… Άλλα παλικάρια, όπως ο Τζογανάκος και ο Μακαρόνας, τους έδιναν κάμποσες μαχαιριές στην καρδιά και κατόπιν ερχόταν αλλουνού η σειρά. Όταν κουραζόμουν, έπαιρνε άλλος τη θέση μου…».
(Στέφανος Λιόλιος, δήμιος του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ)

β) «Σκότωναν φτωχές γυναικούλες γιατί έπλεναν ρούχα Ιταλών ή Γερμανών στρατιωτών. Θανάσιμο έγκλημα, επαίσχυντη αντιπατριωτική πράξη. Από πόσο πατριωτικό πάθος θα φλέγονταν αυτός ο λεβέντης για να σκοτώσει μια μάνα που έπλενε ρούχα για ένα κομμάτι ψωμί για τα παιδιά της. Σκότωσαν εργάτες γιατί δούλευαν σε γερμανικές επιχειρήσεις. Στους ομαδικούς τάφους που άνοιξαν στο Περιστέρι, μπροστά στην αντιπροσωπεία των αγγλικών εργατικών συνδικάτων όλα τα πτώματα φορούσαν μπαλωμένα κουρέλια και τα χέρια τους ήταν χέρια εργατών… Σκότωσαν γυναίκες γιατί από την πείνα ή για να σώσουν τα παιδιά τους δόθηκαν για μια πανιότα ή για μια κονσέρβα σε Ιταλούς ή Γερμανούς στρατιώτες… Χιλιάδες αθώοι ανύποπτοι άνθρωποι σφαγιάσθηκαν δίχως να ξέρουν γιατί, ούτε αυτοί ούτε εκείνοι που εν ψυχρώ τους εκτελούσαν. Ολόκληρες οικογένειες έχουν ξεκληριστεί με το πρόσχημα της συνεργασίας με τον εχθρό, ενώ στην πραγματικότητα κρύβονταν πίσω απ’ αυτά οικογενειακά ή προσωπικά μίση… Δρούσε ακόμα στις πόλεις για λογαριασμό του ΕΑΜ και η ΟΠΛΑ. Πρόκειται για τους φονιάδες που χρησιμοποιούσε το ΚΚΕ στην Κατοχή… Αυτήν την ηρωική πλευρά του “Εθνικού Έπους”, ίσως από μετριοφροσύνη δεν την αναφέρουν στους πανηγυρισμούς της Εθνικής Αντίστασης!».

(Άγις Στίνας, παλαιό στέλεχος και βουλευτής του ΚΚΕ)

3) Είναι αυτοί οι ίδιοι που για χατήρι τους γράφτηκε ολόκληρο βιβλίο με τα εγκλήματα τους: Η Μαύρη Βίβλος του Κουμουνισμού

4) Είναι αυτοί οι ίδιοι που θα δείτε σε αυτά τα βίντεο παρακάτω και θα τους θαυμάσετε
Σημ – ΠΡΟΣΟΧΗ: βίντεο με εικόνες ακατάλληλες για παιδιά
Και είναι αυτοί που αύριο ζητάνε την ψήφο μας. Θα τους την δώσετε;

%d bloggers like this: