Home > Uncategorized > O Boris Johnson o νέος Πρωθυπουργός της Αγγλίας είναι δισέγγονος του Ali Kemal Bey τ. Υπ. της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και είναι και ημι-γαλαζοαίματος.

O Boris Johnson o νέος Πρωθυπουργός της Αγγλίας είναι δισέγγονος του Ali Kemal Bey τ. Υπ. της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και είναι και ημι-γαλαζοαίματος.

24/07/2019

dimpenews.com

Ο Boris Johnson (δισέγγονος του Osman Kémal) του ΥΠΕΞ Βρετανίας στην Τουρκία εκλέχθηκε Πρωθυπουργός της Αγγλίας και αρχηγός του Συντηρητικού Κόμματος. Δισέγγονος του Ali Kemal Βey,εφήμερου υπουργού επί Οθωμανικής αυτοκρατορίας ( 1919) που εκτελέστηκε το 1922.” Ο Boris είναι multi-culti;” Αυτός επαίρεται: «Eίμαι ένα περιπλανώμενο χωνευτήρι : υπάρχουν μέσα μου το χριστιανικό, μουσουλμανικό και εβραϊκό στοιχείο. Και η μητριά μου είναι sikhe.» …( jeuneafrique)

Σε σημερινό δημοσίευμά της το τούρκικο μέσο Haberler αναφέρει πως ο Boris Johnson είναι δισέγγονος του Ali Kemal bey που διετέλεσε Υπ. Εσωτερικών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Βρίθει ο τουρκικός τύπος σήμερα από τέτοιου είδους αναφορές. ”Ποιος είναι ο Μπόρις Τζόνσον; Ο παππούς του είναι Τούρκος! αναφωνεί το cnnturk.

Ο πατέρας (παπούς του Boris)του Stanley Johnson (πατέρας του Boris ), ο Johnny Johnson, γεννήθηκε ως “Osman Kemal” στοBournemouth από μητέρα κατά το ήμισυ Αγγλίδα και Ελβετίδα, την Winifred. Ο πατέρας του Johnny,Ali Kemal Bey

View original post 313 more words

Categories: Uncategorized