Home > Uncategorized > Κατάπτυστο ρεπορτάζ του Al Jazeera: «Αμφισβητούμενος χώρος η Θράκη – Οι Έλληνες καταπατούν τα δικαιώματα των Τούρκων»!

Κατάπτυστο ρεπορτάζ του Al Jazeera: «Αμφισβητούμενος χώρος η Θράκη – Οι Έλληνες καταπατούν τα δικαιώματα των Τούρκων»!

13/04/2020

Greek National Pride

H πρόσφατη προβολή στο δίκτυο Al Jazeera, ενός κατάπτυστου ρεπορτάζ για τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, το οποίο υιοθετεί τις τουρκικές θέσεις έχει προκαλέσει οργή στην Αθήνα καθώς με τον προκλητικό τίτλο: «Δυτική Θράκη, αμφισβητούμενος χώρος:

Οι Τούρκοι της βορειοανατολικής Ελλάδας», ο δημοσιογράφος Γκλέν Έλλις παρουσιάζει τη μουσουλμανική μειονότητα ως «τουρκική» και ότι βρίσκεται υπό «διωγμό» από τις ελληνικές Αρχές οι οποίες «καταπατούν» τα δικαιώματά της!

Το ρεπορτάζ, διάρκειας 25’, μιλάει για 150.000 «Τούρκους» στην Θράκη, συμπεριλαμβανόμενους μέσα στον αριθμό αυτό τους Πομάκους και τους Ρομά της περιοχής, για τους οποίους βέβαια δεν κάνει την παραμικρή αναφορά.

Η αντικειμενικότητα του ρεπορτάζ του Al Jazeera, αμφισβητείται ευθέως από το γεγονός πως επέλεξε να μιλήσει για τη μειονότητα στη Θράκη, αποκλειστικά με πρόσωπα που σχετίζονται και καθοδηγούνται από το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής υιοθετώντας πλήρως την ατζέντα της Άγκυρας.

Πρόσωπα που μονίμως στοχοποιούν στα διεθνή φόρα τη χώρα μας, όπως η πρόεδρος του εθνικιστικού μειονοτικού…

View original post 312 more words

Categories: Uncategorized