Archive

Archive for 02/10/2020

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΗΡΕΙ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ; BUSINESS AS USUAL!

Categories: Uncategorized

Σε νέο βίντεο διάσπαρτα πτώματα Αζέρων στρατιωτών μετά ανακατάληψη θέσης από Αρμενία..ΒΙΝΤΕΟ

dimpenews.com

Σε νέο βίντεο που δημοσιεύουν πριν λίγο αρμένικες στρατιωτικές πηγές καταδεικνύεται πως ο αρμένικος στρατός ανακαταλαμβάνει μια θέση από τον αντίπαλο μετά από σφυροκόπημα του πυροβολικού και διάσπαρτα πτώματα νεκρών Αζέρων στρατιωτών….

dimpenews.com

View original post

Categories: Uncategorized

Η αζεροτούρκικη ΝΑΤΟ-ική συμμορία βομβαρδίζει για 3η φορά ανηλεώς το Stepanakert την πρωτεύουσα του Artsakh..Δεκάδες νεκροί και τραυματίες άμαχοι… ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

dimpenews.com

Σήμερα είναι καμπή στην εξέλιξη του πολέμου στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. 3 φορές το Αζερμπαινστάν βομβάρδισε την πρωτεύουσα του Artsakh το Stepanakert. Υπάρχουν πολυάριθμοι νεκροί και τραυματίες, εκτεταμένες και πολύ σημαντικές καταστροφές σε υποδομές και κατοικίες. Βομβαρδίστηκε και το Hadrut από την αζεροτούρκικη συμμαχία. Σειρήνες ακούγονται στο Stepanakert. Ο δεύτερος βομβαρδισμός ήταν ο πιο αιματηρός στοίχισε πολλές ζωές αμάχων. Σφαγή των Αρμενίων..Οι Αζέροι κι οι σύμμαχοί τους επιτέθηκαν με drones και τηλεκατευθυνόμενους βαλλιστικούς πυραύλους..”Οβίδες εκρήχθηκαν παντού στην πόλη καίγονται αυτοκίνητα άνθρωποι χτυπήθηκαν την ώρα που πήγαιναν στη δουλειά τους, σειρήνες ηχούσαν συνεχώς . Τ’ άτομα είναι στα καταφύγια αναφέρει μαρτυρία..”

Image

Image

Image

Το πρωί βομβάρδισαν σημαντικά περάσματα από Artsakh προς Αρμενία καταστρέφοντας γέφυρες και αυτοκινητόδρομους θέλοντας ν΄αποκόψουν τους Αρμένιους μεταξύ τους…Ο Ερντογάν περισσότερα από όλα φοβάται την σιωπή Πούτιν….

..Πύραυλοι Smerz και Grad χτύπησαν και…

View original post 264 more words

Categories: Uncategorized

Άσκηση «ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ», εκπαιδευτική βολή τορπίλης από το υποβρύχιο «ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ» (Εικόνες)

Greek National Pride

Από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου έως την Πέμπτη 01 Οκτωβρίου 2020 διεξήχθη η προγραμματισμένη εθνική άσκηση μικρής κλίμακας της Διοίκησης Υποβρυχίων  «ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ», στη θαλάσσια περιοχή του Μυρτώου Πελάγους.

Κατά την άσκηση εκτελέστηκε επιτυχής βολή τορπίλης γυμνασίων κατά στόχου επιφανείας από το υποβρύχιο «ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ».

Όπως αναφέρει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, η εν λόγω άσκηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού, με σκοπό τη διατήρηση και επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και μαχητικής ικανότητας των συμμετεχόντων, με έμφαση στις διαδικασίες και τεχνικές βολής τορπίλης.

Το υποβρύχιο «ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ» (S-117) είναι το δεύτερο της κλάσης 209/1200. Κατασκευάσθηκε στα Ναυπηγεία της HDW στο Κίελο της Γερμανίας, καθελκύστηκε στις 14 Ιουνίου 1978 και εντάχθηκε επίσημα στο Πολεμικό Ναυτικό στις 3 Ιουλίου 1979.

View original post

Categories: Uncategorized

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 10!

Categories: Uncategorized

Πρόσληψη 2-3.000 ΕΠΟΠ ανά έτος για την επομένη πενταετία

Greek National Pride

Σάββας Δ. Βλάσσης

Η προ ημερών παρουσίαση της Νέας Δομής Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων, στην οποία προέβη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία ενώπιον των μελών της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Αμύνης & Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, συνοδεύεται από κρίσιμα μέτρα και αποφάσεις που δεν σχετίζονται άμεσα με οροφές οπλικών συστημάτων και αριθμούς μονάδων αλλά έχουν μεγάλη σημασία για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Το ΓΕΕΘΑ, υπό την δυναμική καθοδήγηση του Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, εξασφάλισε την υποστήριξη της κυβερνήσεως για τον μελλοντικό αμυντικό σχεδιασμό, επιδιώκοντας να μετατρέψει σε ευκαιρία την εντεινόμενη τουρκική επιθετικότητα που μέσα σε διάστημα μερικών μηνών έχει φέρει την χώρα αντιμέτωπη επιτυχώς με δύο μείζονες κρίσεις. Η στον έναν ή τον άλλο βαθμό συναίνεση του πολιτικού κόσμου, συνιστά μεγάλη ηθική «νίκη» του ΓΕΕΘΑ, επειδή αναγνωρίζεται το τεράστιο έργο που επωμίσθηκαν και έφεραν εις πέρας οι Ένοπλες Δυνάμεις υπό αντίξοες συνθήκες. Επί της ουσίας, η τουρκική επιθετικότητα βρέθηκε προ της αποφασιστικής παρουσίας…

View original post 554 more words

Categories: Uncategorized

Ελληνική Αυγή Π.Κ.Μ.: Κατάθεση ψηφίσματος υπέρ της Αρμενίας

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Τόσο η διοίκηση Τζιτζικώστα όσο και οι υπόλοιπες περιφερειακές παρατάξεις , τίθενται πλέον ενώπιον των ευθυνών τους: Θα ακολουθήσουν την επαίσχυντη πολιτική της κυβέρνησης περί “ίσων αποστάσεων” η οποία εξισώνει τους Αρμένιος με τους τουρκόφρονες και φιλότουρκους Αζέρους, ή θα υπερψηφίσουν το κείμενο του ψηφίσματος της Ελληνικής Αυγής, σεβόμενοι τους δεσμούς αίματος που μας συνδέουν με τον αδελφό και ομόθρησκο αρμενικό λαό; Οψόμεθα….

Ακολουθεί το ψήφισμα:

View original post

Categories: Uncategorized

Μητσοτάκης: ”Είμαι ικανοποιημένος από το κείμενο συμπερασμάτων!”Επιχείρηση παραπλάνησης του Ελληνικού Λαού για το ”Βατερλώ” της Συνόδου Κορυφής

Greek National Pride

Συνέντευξη στους Έλληνες δημοσιογράφους παραχωρεί αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη λήξη των εργασιών της Συνόδου Κορυφής.

Ο πρωθυπουργός νωρίτερα δήλωσε ικανοποιημένος για το κείμενο συμπερασμάτων όσον αφορά την Τουρκία!

Δηλαδή χαίρεται που δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή κυρώσεις;

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε την ελληνική ικανοποίηση για τα συμπεράσματα της Συνόδου, ενώ στάθηκε στην αναφορά που γίνεται στο Κείμενο Συμπερασμάτων της Συνόδου, στην επανέναρξη των διερευνητικών επαφών, επιμένοντας ότι αυτές αφορούν μόνο στην οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για δύσκολη διαπραγμάτευση, τονίζοντας ότι η Αθήνα είχε απορρίψει εξ αρχής το πρώτο κείμενο που παρουσιάστηκε στη Σύνοδο. Όπως είπε, το τελικό κείμενο είναι πολύ καλό για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Μάλιστα, αν δεν πρόκειται για θλιβερή άγνοια του Πρωθυπουργού τότε πρόκειται για εξίσου θλιβερή επιχείρηση παραπλάνησης του Ελληνικού Λαού για το «Βατερλώ» της Συνόδου Κορυφής.

Διπλωματική ήττα για Ελλάδα:…

View original post 655 more words

Categories: Uncategorized

Πακιστανοί πολεμούν στο πλευρό των Αζέρων κατά της Αρμενίας

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Ένα από τα μεγαλύτερα ινδικά ΜΜΕ μετέδωσε: ”Πακιστανικές Δυνάμεις μάχονται εναντίον της Αρμενίας σύμφωνα με αναφορές. Μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ δύο Αζέρων έκανε λόγο σχετικά με την παρουσία Πακιστανών στρατιωτών.’’ Μήνυμα Αζέρων που μετέδωσε το ινδικό πρακτορείο Zeenews έλεγε: “Η πλευρά μας λέει ότι έχουμε πάρει επίσης το βουνό Marv. Από την πλευρά του Agdam, έχουν συγκεντρώσει Πακιστανούς στρατιώτες και τους έχουν πάρει προς το Agdam’’.

Υπάρχει άξονας Πακιστάν και Τουρκίας κατά της Αρμενίας και όπως ανακοίνωσαν ανώτατοι Πακιστανοί επίσημοι της αμυντικής βιομηχανίας, το Πακιστάν θέτει στη διάθεση του Αζερμπαϊτζάν το σύνολο της αμυντικής του βιομηχανίας προκειμένου να του παράσχει κάθε δυνατή διευκόλυνση σε περίπτωση που εμπλακεί…

View original post 58 more words

Categories: Uncategorized

Οι μπολσεβίκοι της Γενιάς του Πολυτεχνείου κατά της Χρυσής Αυγής

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για την επέτειο των Ιμίων, Σάββατο 3/2/2018.

Σύλλογος Εκπ/κών ΠΕ Αμαρουσίου: Τετάρτη 7 Οκτώβρη 2020 η απόφαση για τη δίκη της Xρυσής Aυγής, να είμαστε όλοι εκεί – Τρίωρη Στάση εργασίας (από 08:00 έως 11:00) με απόφαση του Δ. Σ. της Δ.Ο.Ε. – Τετάρτη 7 Οκτώβρη 2020 η απόφαση για τη δίκη της χρυσής αυγής. Δεν ξεχνάμε!!!

Στην ανακοίνωσή τους, τα ορφανά του Μαρξ, λένε επίσης:

“Δεν ξεχνάμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι δύναμη του συστήματος, της μεγαλοεργοδοσίας…

View original post 73 more words

Categories: Uncategorized

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ… ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΗΔΩΝ – «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Ο ΟΗΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟ-ΛΙΒΥΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Categories: Uncategorized

Και υπουργοί των Σκοπίων μαζί με Πομπέο και Δένδια στην Θεσσαλονίκη…

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετείχαν σε συνάντηση που κρατήθηκε κρυφή τόσο με τον Αμερικανό, όσο και με τον Έλληνα υπουργό και το αντικείμενο της συσκέψεώς τους είχε να κάνει τόσο με θέματα τα οποία αφορούν το ΝΑΤΟ, όσο και με εμπορικές συμφωνίες, οι οποίες αφορούν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, καθώς και με την κοινοπραξία του Λιμένους της Αλεξανδρουπόλεως!

Τα Σκόπια είναι γνωστό ότι διεκδικούν τα δικαιώματα τα οποία είχε κάποτε η ενωμένη Γιουγκοσλαβία ως διάδοχος κατάσταση πράγμα το οποίο φυσικά και δεν ισχύει σε καμία περίπτωση!

Στην πραγματικότητα με τις ευλογίες των ΗΠΑ θέλουν να αποκτήσουν έξοδο στο Αιγαίο και η Ελλάδα του Μητσοτάκη και των μαϊμού “Μακεδονομάχων”, στα κρυφά επιχειρεί να τους δώσει.

View original post

Categories: Uncategorized

Παραμένουμε ασυμβίβαστοι, παραμένουμε υπερήφανοι, παραμένουμε Χρυσαυγίτες!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Έναν Αγώνα για τον οποίο έχουμε δώσει Όρκο Τιμής και Πίστης. Δεν υποκύπτουμε σε καμία τρομοκρατία και σε κανέναν εκβιασμό των ανθελληνικών κυβερνήσεων που σπέρνουν τον τρόμο και τον πανικό με επενδύσεις εκατομμυρίων, που παγιδεύουν ανθρώπους στο ψέμα αδιαφορώντας για τα μείζονα Εθνικά ζητήματα. Ένας αόρατος φονικός εχθρός…

Άνθρωποι φαντάσματα σε ένα καθεστώς τρόμου… Άνθρωποι φαντάσματα προσηλωμένοι στον ενδεχόμενο κίνδυνο που τους πλασάρουν καθημερινά, πρωί μεσημέρι βράδυ η συμμορία…

View original post 128 more words

Categories: Uncategorized

ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ»… ΦΥΝΤΑΝΙ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ! ΚΑΙ… ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ… ΣΚΟΠΙΑΝΟΦΑΓΟΣ!

Categories: Uncategorized