Archive

Archive for 06/10/2020

Νέα πρόκληση από Ρ.Τ.Ερντογάν: Ανακοίνωσε το άνοιγμα της παραλίας της Αμμοχώστου

Greek National Pride

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και ο λεγόμενος «πρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ, ανακοίνωσαν πριν λίγο στην Άγκυρα το άνοιγμα της παραλίας της Αμμοχώστου. Το άνοιγμα θα αφορά μόνο την παραλία μήκους 1,5 χιλιομέτρου και όχι την ίδια την περίκλειστη πόλη, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει τώρα, καθώς η Τουρκία θέλει να πυροδοτήσει εκ νέου το κλίμα.

Ο Τατάρ μετέβη εσπευσμένα το μεσημέρι στην Άγκυρα προκειμένου να παραστεί στην κοινή διάσκεψη. Αναχωρώντας για Άγκυρα ο Τατάρ είπε «σας έχω μια μεγάλη έκπληξη», σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τ/κ Μέσα.

Λίγη ώρα πριν την ανακοίνωση, ο ψευδοπρωθυπουργός ανήρτησε στο Twitter του προκλητική φωτογραφία στην οποία φαίνεται παραλία και έγραψε: «οι καλές μέρες δεν θα έρθουν σε εσάς, αλλά εσείς θα περπατήσετε σε αυτές».

Η τελετή η οποία εντάσσεται στις προσπάθειες στήριξης του Ερσίν Τατάρ ενόψει των λεγόμενων «προεδρικών εκλογών» της Κυριακής θα γίνει την Πέμπτη.

Η Λευκωσία ήταν ενήμερη για τις κινήσεις της…

View original post 86 more words

Categories: Uncategorized

Ποιος εξόρισε από την Βουλή την Χρυσή Αυγή;

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός της χώρας, αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή δήλωσε:

View original post 223 more words

Categories: Uncategorized

Στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί αύριο: Επιτέλους ενώθηκαν… όλοι κατά Χρυσής Αυγής

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

“Ζει ιστορικές στιγμές ο πολιτικός κόσμος της χώρας. Επιτέλους όλοι ενώθηκαν! Και όπως ακριβώς είναι ενωμένοι στο ξεπούλημα της Πατρίδας, στην “ειρηνική” διευθέτηση των Ελληνοτουρκικών σχέσεων, έτσι λένε τον ραγιαδισμό, όπως είναι ενωμένοι στο έργο της παρακμής ενός ολόκληρου Έθνους, έτσι πολύ φυσικό είναι να ενώθηκαν και κατά της Χρυσής Αυγής.

View original post 84 more words

Categories: Uncategorized

Ανδρέας Λοβέρδος: “Το τι λέει το ένα ή το άλλο κόμμα είναι παντελώς αδιάφορο, αλλιώς θα απέδιδαν δικαιοσύνη τα κόμματα.”

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Ζούμε τις ημέρες αυτές το μίσος και την υστερία ενός ολόκληρου Συστήματος κατά της Χρυσής Αυγής, που με την στάση του δείχνει ότι δεν πιστεύει σε καμία δημοκρατία! Είναι δυνατόν να θέλουν να επιβάλλουν σε μία δίκη την απόφαση με εμπάθεια την πολιτική τους αντιπαλότητα;

View original post 258 more words

Categories: Uncategorized

Ουμίτ Γιαλίμ: «Η Ελλάδα κατέλαβε 17 νησιά μας στο Αιγαίο Πέλαγος – Το ίδιο έκανε & η Αρμενία στο Ναγκόρνο Καραμπάχ»

Greek National Pride

Ο πρώην γενικός γραμματέας του τουρκικού υπουργείου Άμυνας και απόστρατος αξιωματικός Ουμίτ Γιαλίμ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, με θέμα την «τουρκική υφαλοκρηπίδα», είπε πως «όπως η Αρμενία κατέλαβε στρατιωτικά το Ναγκόρνο Καραμπάχ, έτσι και η Ελλάδα κατέλαβε 17 νησιά μας στο Αιγαίο Πέλαγος».

Μόνο στην Ελλάδα δεν έχει καταλάβει το ελληνικό πολιτικό σύστημα ότι το αρμενικό ζήτημα είναι αλληλένδετο με τα ελληνοτουρκικά. Η Αθήνα έπρεπε να βοηθάει τώρα την Αρμενία με κάθε τρόπο και μέσον.

Ήττα των Τούρκων (είτε Αζέρων είτε «σκέτων» Τούρκων) θα επιφέρει σημαντικό πλήγμα στις επιδιώξεις της Άγκυρας. Η ίδια η Άγκυρα συνδέει τις σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ Αζέρων και Αρμενίων με την ελληνοτουρκική κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Άμυνας, μίλησε εκ νέου για 17 «τουρκικά» νησιά στο Αιγαίο Πέλαγος που «κατέλαβε» στρατιωτικά η Ελλάδα μετά το 2004, αφήνοντας αιχμές κατά του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

​«Ναι, υποστηρίζουμε…

View original post 373 more words

Categories: Uncategorized

Πότε φθάνουν τα πρώτα Rafale στην Ελλάδα

Greek National Pride

Αλλάζουν όλα

Πότε θα δούμε τα πρώτα Rafale με τα ελληνικά χρώματα να προσγειώνονται στην Τανάγρα; Δύο είναι τα δεδομένα τα οποία μπορεί κάποιος να επικαλεστεί αυτή τη στιγμή. Το πρώτο είναι ο συνολικός αριθμός και το δεύτερο είναι το μείγμα, δηλαδή 12 μεταχειρισμένα και 6 νέα.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά ακόμη. Κυρίως σε ότι αφορά στα μεταχειρισμένα. Θα είναι ποιας χρονολογίας και με πόσες ώρες οι κινητήρες; Θα είναι κάτω των 1.000ων ωρών ή θα είναι με 3.500 ώρες; Κι αν είναι με 3.500 ώρες θα είναι ποιας έκδοσης; Αυτά και άλλα πολλά μένουν να οριστικοποιηθούν μέχρι να κλείσει η συμφωνία από τα τεχνικά κλιμάκια κι έτσι να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έλευσή τους στην Ελλάδα.

Όπως εξηγούσε γνώστης του θέματος στο enikos, από τη στιγμή που κλείσουν όλα αυτά και πέσουν οι σχετικές υπογραφές θα χρειαστεί περίπου ένα 6μηνο μέχρι τα πρώτα γαλλικά μαχητικά…

View original post 416 more words

Categories: Uncategorized

Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ» ΣΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Categories: Uncategorized

Ο Α’ ΓΕΑ έκανε αυτοψία στα μεταχειρισμένα RAFALE

Greek National Pride

Η άσκηση VOLFA στη Γαλλία έφερε την Πολεμική Αεροπορία για πρώτη φορά τόσο κοντά με το μέλλον, δηλαδή τα υπό ένταξη μαχητικά RAFALE.

Σχεδόν σύσσωμη η 347 Μοίρα «Περσίας» βρίσκεται εδώ και μέρες στη νοτιοδυτική Γαλλία για να λάβει μέρος με τα F-16 Block 50 στον Γαλλικό «Ηνίοχο».

Κατά συνέπεια οι Έλληνες αεροπόροι και Μηχανικοί ήδη παρατηρούν και κρατούν πολύτιμες πληροφορίες για τη νέα Γαλλική σχολή των μαχητικών

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αεροπορική Βάση του Mont-de-Marsan της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Γάλλου ομολόγου του, General Philippe Lavigne.

Επίσης, στο πλαίσιο διεξαγωγής της άσκησης «VOLFA 2020», θα παραβρεθεί στην Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών (DV Day) που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020.πηγη

View original post

Categories: Uncategorized

Η Τουρκία στρέφει τα όπλα της Ρωσίας εναντίον της..Μετέφερε τους S400 στη Σινώπη στη Μαύρη Θάλασσα και τους ενεργοποιεί στο πλαίσιο του πολέμου στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

dimpenews.com

Η Τουρκία θα ενεργοποιήσει τις συστοιχίες της S-400 σ΄ένα διεθνές πλαίσιο πολύ τεταμένο. Η Τουρκία μετέφερε σύστημα S-400 στην πόλη Σινώπη στη Μαύρη Θάλασσα.To κομβόι με πυραύλους εθεάθηκε προηγουμένως στη Σαμψούντα. Δημοσίευσε μια NOTAM που κλείνει τον εναέριο χώρο για 10 μέρες λόγω ασκήσεων με drones.Η Τουρκία στρέφει τα όπλα της Ρωσίας εναντίον της…ως ήταν αναμενόμενο με ΝΑΤΟ-ικές εντολές.

Τη Δευτέρα 5 Οκτώβρη σύμφωνα με τον τοπικό τύπο οι τούρκικες αρχές ανακοίνωσαν την επικείμενη ενεργοποίηση των αντιαεροπορικών συστοιχιών αεράμυνας S400 για μια φάση τεστ κατά στόχων drones που θα διεξαχθεί στο πεδίο εκπαίδευσης κοντά στη Σινώπη από 5 έως 16 Οκτώβρη…Η Άγκυρα απέκτησε από τη Ρωσία το 2017, 4 συστοιχίες S400 αντί 2 Md$ που της παραδόθηκαν από Ιούλιο ως και Νοέμβρη 2019…Η ανακοίνωση ενεργοποίησης των S400 έγινε χθες την ίδια μέρα που…

View original post 200 more words

Categories: Uncategorized

Ιδού η «συνεργασία» της Χρυσής Αυγής με τον Σύριζα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Μία ημέρα πριν την απόφαση στην δίκη της Χρυσής Αυγής, βουλευτές του Σύριζα σήκωσαν χαρτιά μέσα στην αίθουσα του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τα γράμματα να σχηματίζουν το σύνθημα «δεν είναι αθώοι», ένα σύνθημα που ενώνει όσους θέλουν από εμπάθεια την καταδίκη των Εθνικιστών, χωρίς να τους απασχολεί η Αλήθεια και η Δικαιοσύνη.

View original post 177 more words

Categories: Uncategorized

Ενημερωτική επίσκεψη της “Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο” στον Κοσμά Αρκαδίας

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, έκανα επίσκεψη στον Κοσμά Αρκαδίας, με σκοπό να ενημερωθώ από τους κατοίκους για το θέμα των ανεμογεννητριών. Πολλά έχουν ακουστεί για το θέμα και πολλοί δήθεν υπεύθυνοι μιλούν εξ’ ονόματος των κατοίκων.

View original post 301 more words

Categories: Uncategorized

Ο “Μεγάλος Σελτζούκος” απέναντι στον “βάρβαρο Βυζαντινό” …

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Το παρακάτω βίντεο είναι διαφημιστικό τρέιλερ του σίριαλ “Ξύπνημα – Ο Μεγάλος Σελτζούκος” . Προβάλλεται στο κρατικό TRT και όπως γράφει η λεζάντα από κάτω “Κάθε Δευτέρα στις 20:00, Ξύπνημα – Ο Μεγάλος Σελτζούκος -η ιστορία μιας εποχής που έκανε το σπαθί να λάμψει και την πένα να φωτίσει” …

View original post 88 more words

Categories: Uncategorized

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ! ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Categories: Uncategorized

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ… ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Categories: Uncategorized