Archive

Archive for 12/10/2020

Οικογένειες όπως τις ξέραμε ΤΕΛΟΣ! Εξωφρενική πρόταση «ειδικού» με αφορμή τον κορωνοϊό… Αλλάζουν όλα εν ριπή οφθαλμού!

doxaorfanakigreece


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Είμαστε σε κρίση και υπάρχει κίνδυνος να επιδεινωθεί και γιατί θα συμπέσει με τη γρίπη και τα απλά κρυολογήματα και δεν θα ξέρουμε τι έχουμε με κάποια συμπτώματα» δήλωσε σε συνέντευξή της στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6 η καθηγήτρια Επιδημιολογίας Αθηνά Λινού….

View original post 1,020 more words

Categories: Uncategorized

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΙΑΝΟΙ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΕΣ

Σημεία Καιρών

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 19:30, στο κατοχικό οδόφραγμα της Δερύνειας, καλεί όλους τους πρόσφυγες και μη η «Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού».


View original post 353 more words

Categories: Uncategorized

Δημήτρης Νατσιός : Τα σημερινά σχολικά βιβλία ούτε για φυσέκια δεν αξίζουν…

kentripotideas : Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική

30 Ιουνίου 1999. Στην Νέα Υόρκη συναντιέται ο ΓΑΠ με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Ισμαήλ Τζέμ. Πρωθυπουργός ο σπιθαμιαίος Σημίτης. Ο ΓΑΠ δηλώνει ότι η μωαμεθανική μειονότητα της Θράκης έχει το δικαίωμα να αυτοαποκαλείται τουρκική….


View original post 983 more words

Categories: Uncategorized

Είμαστε Αθώοι!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

“ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΩΟΙ” για τα Μνημόνια, το ORUC REIS, τις Πρέσπες, τα Hotspots, για το κατάντημα μιας ολόκληρης χώρας.

View original post 235 more words

Categories: Uncategorized

ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΣΑΕΙ Ο «ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ» ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ… «ΟΜΟΦΟΒΙΚΩΝ»; ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Categories: Uncategorized

Ειδήμονας: ο Πούτιν θα χτυπήσει από αέρος και με πυραύλους τους τζιχαντιστές που έστειλε ο Σουλτάνος στο Ν. Καραμπάχ.Γιατί τους έβαλε στα σύνορα Ιράν.Ο Πούτιν ετοιμάζεται για πόλεμο.Η αποσταθεροποίηση των «Βαλκανίων της Ευρασίας» στοχεύει τη Ρωσία….

dimpenews.com

Η αποσταθεροποίηση του Καυκάσου και της Κεντρικής Ασίας στοχεύει τη Ρωσία..α «Βαλκάνια της Ευρασίας»,όπως τ΄αποκαλούσε ο Zbigniew Brzezinski, στο βιβλίο του , «Η μεγάλη Σκακιέρα»…

Διαδηλώσεις προς αποσταθεροποίηση στη Λευκορωσία, ανοιχτός πόλεμος στην Αρμενία, παραίτηση προέδρου Κιργιζίας μετά από κινητοποιήσεις και ταραχές ο μετασοβιετικός κόσμος είναι έτοιμος ν΄ανατραπεί και η Κεντρική Ασία να περιέλθει σε αστάθεια καθώς υπάρχει ένας ισλαμικός κίνδυνος και ο Πούτιν ετοιμάζεται και θα επέμβει στο μέρος που αυτός έχει καθορίσει ως το πιο επικίνδυνο. Ο ειδήμονας σε Κεντρική Ασία και της περιφέρειας της Ρωσίας ο René Cagnat συγγραφέας του « Le Désert et la Source » (Éd. du Cerf), θέτει τον τόνο στην παρουσία ισλαμιστών στο Azerbaïdjan και πιστοποιεί την καλή διοίκηση των αρμενικών δυνάμεων. Δεν αποκλείει να παρέμβει η Ρωσία εναντίον των τζιχαντιστών που μετέφερε η Τουρκία στο Ναγκόρνο από αέρος και με πυραύλους όπως έκανε με χτυπήματα στη Συρία

”Στο…

View original post 332 more words

Categories: Uncategorized

Ένας από εναπομείναντες οπλαρχηγούς του Ντονμπάς: Η Ρωσία προετοιμάζεται για μεγάλο πόλεμο που θα καταλήξει στην απελευθέρωση της Κων/πολης…..

dimpenews.com

Η Ρωσία προετοιμάζεται για μεγάλο πόλεμο: «Η υποστήριξη της Τουρκίας (ΝΑΤΟ) στην πλευρά του Αzerbaïdjan κατά τον επόμενο γύρο της διαμάχης με την Αρμενίααπειλεί να γίνει αυτή τη φορά εκεί ένας πόλεμος μεγάλης κλίμακας. Η Τουρκία με τις ΗΠΑ αναζητούν να εκτοπίσουν τη Ρωσία από τη Συρία και αντιτίθενται σε κάθε παρουσία της στη Μ Ανατολή. Το Azerbaïdjan που η τούρκικη ελίτ θεωρεί ως ένα έδαφος πρόσκαιρα χωρισμένο ακολουθεί εδώ και καιρό ένα σχέδιο για να δημιουργήσει ένα κράτος Ομόσπονδο.
Χωρίς λύση στο πρόβλημα του Karabakh, το Azerbaïdjan δεν μπορεί να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ (διακαής επιθυμία του εδώ και καιρό) και είναι ένα θέμα συνομοσπονδίας.Η ένταξη του Azerbaïdjan στο ΝΑΤΟ θ’ αναβάθμιζε ακόμη περισσότερο το ρόλο της Τουρκίας στη Συμμαχία θα της πρόσδιδε ακόμη μεγαλύτερη επιρροή στη Μ Ανατολή, στον Transcaucase, μέσα στον Καύκασο και θ΄αποδυνάμωνε άκρως τις θέσεις της Ρωσίας..

Gennadiy Dubovoy

Τα γεγονότα στη Λευκορωσία…

View original post 192 more words

Categories: Uncategorized

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Η ΝΕΑ… «ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΕΤΟΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ; ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ORUC REIS ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ… ΠΕΙΡΑΙΑ;

Categories: Uncategorized

Χρυσή Αυγή, 2014 : «Γιατί “εγκληματική οργάνωση”;»

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

“Από το 2012 έως σήμερα η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο απόσπασμα από ένα ολόκληρο καθεστώς, καθεστώς ένοχο, αμαρτωλό, απαξιωμένο στην συνείδηση του λαού.

View original post 474 more words

Categories: Uncategorized

Όταν ο Ρουπακιώτης παραδέχονταν τις διεθνείς πιέσεις για να ασκηθούν διώξεις στην Χρυσή Αυγή

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

«Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή…»

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συναγωνίζονται στο ποιος… πρωτοστάτησε στις σκληρές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. Στην πραγματικότητα και οι δύο έπαιξαν θαυμάσια τον ρόλο τους κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

View original post 182 more words

Categories: Uncategorized

Άλλοι 2300 Σύριοι τρομοκράτες από τις οργανώσεις της φιλότουρκικης αντιπολίτευσης ”Sultan Suleiman Shah” και Sultan Murad στο δρόμο για Αρμενία μέσω Τουρκίας….

dimpenews.com

Όπως αποκαλύπτει η δημοσιογράφος Lindsey Snell σύμφωνα με ”πηγή του SNA 2300 μαχητές από τις οργανώσεις Sultan Suleiman Shah και Sultan Murad μαζεύτηκαν σήμερα στο Hawar Killis (μεθόριος στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας) θα το διασχίσουν κι αργότερα θ’ αναπτυχθούν στο Αζερμπαϊτζάν…”

H Τουρκία πατρονάρει τρομοκράτες σε πολλά πλέον μέτωπα Συρία, Λιβύη, Αρμενία….

Σημερινή δήλωση του ΥΠΕΞ Αρμενίας Zohrab Mnatsakanyan : Καταφεύγοντας στη βοήθεια των φιλότουρκων ένοπλων τρομοκρατών, το ίδιο το Αζερμπαϊτζάν έχει γίνει μια πλατφόρμα για την επέκταση της επιρροής της Τουρκίας και ενός κέντρου διεθνούς τρομοκρατίας στην περιοχή μας.

View original post 31 more words

Categories: Uncategorized

ΝΟΥΔΟΥΛΑ – ΑΝΤΑΡCIA ΣΥΜΜΑΧΙΑ! ΟΙ ΝΕΟΙ… «ΓΡΑΜΜΟΜΑΧΟΙ» ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡ-CIA!

Categories: Uncategorized

Η κυβέρνηση δίνει αριθμούς ασφάλισης, ΑΦΜ και τραπεζικό λογαριασμό σε όποιον θα αιτείται άσυλο!

doxaorfanakigreece

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, κατά τη διάρκειαομιλίας του προανήγγειλε δομικές αλλαγές στον τρόπο πρόσβασης των αιτούντων άσυλο στο κοινωνικό κράτος με τη λήψη…


View original post 215 more words

Categories: Uncategorized

ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος : Επιστρέφει εσπευσμένα από την Πορτογαλία

Greek National Pride

Εκτάκτως επιστρέφει αυτή την ώρα από την Πορτογαλία στην Αθήνα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μετά την συνάντησή του με τον Πορτογάλο ομόλογό του, Ζάου Γκόμες Κραβίνιου.

Ο Υπουργός επιστρέφει Παναγιωτόπουλος επιστρέφει εσπευσμένα στο Υπουργείο μετά τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο καθώς ήταν προγραμματισμένο να παραμείνει έως και αύριο στην Πορτογαλία.

View original post

Categories: Uncategorized

ΒΙΝΤΕΟ Νεκροί Αζέροι στο χιόνι…… ο ρώσικος χειμώνας θα τους σταματήσει…

dimpenews.com

Ο πόλεμος καλά κρατεί στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και ήδη μπήκε.. ο ρώσικος χειμώνας που κι αυτή τη φορά θα σταματήσει τον κατακτητή ..το νεοθωμανικό επεκτατισμό.Χιόνια στα υψίπεδα του Καραμπάχ και κοκκαλωμένοι σωροί Αζέρων στρατιωτών…..

Η Τουρκία συνεχίζει να υποδαυλίζει τη σύρραξη ο Ακάρ σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον ομόλογό του Σοιγκού τόνισε πως η Αρμενία πρέπει ν΄αποχωρήσει από το Ναγκόρνο Καραμπάχ μεταδίδει το RIA NOVOSTI…

dimpenews.com

View original post

Categories: Uncategorized

Είδομεν το φως το αληθινόν! “Αναξιόπιστη η Τουρκία”, λέει ο Στέλιος Πέτσας!

Greek National Pride

Για αναξιοπιστία κατηγόρησε την Τουρκία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, απαντώντας στις ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ανακοινώνοντας ότι η κυβέρνηση θα ξεδιπλώσει τις επόμενες ώρες και ημέρες τις πρωτοβουλίες και τις κινήσεις της. «Όσοι πίστεψαν ότι η Τουρκία εννοούσε όλα όσα έλεγε πριν από το ευρωπαϊκό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε 1 και 2 Οκτωβρίου διαψεύστηκαν.

“Είδαμε κινήσεις και στα δύο μέτωπα, τα οποία είχε ρητά αναφέρει το κείμενο των συμπερασμάτων του ευρωπαϊκού συμβουλίου. Μιλούσε για αποφυγή οποιασδήποτε ενέργειας που ερχόταν σε αντίθεση με τα ψηφίσματα και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας στο Κυπριακό και μιλούσε ρητά για την ανάγκη αποκλιμάκωσης στο ζήτημα με την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών. Και στα δύο ζητήματα, και στην Αμμόχωστο και με την παράνομη Νavtex είδαμε την Τουρκία να κάνει το αντίθετο από αυτό που κάποιοι στην ευρωπαϊκή ένωση πίστευαν ότι θα έκανε» είπε.

Επισήμανε ότι η Τουρκία βρίσκεται απέναντι σε…

View original post 334 more words

Categories: Uncategorized

Τελετή αποκαταστάσεως οικίας Παύλου Μελά από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Hellenic Armed Forces

Τελετή για την αποκατάσταση της ιστορικής οικίας του Παύλου Μελά στην Κηφισιά διοργανώνει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020, στις 20.30’ το βράδυ, ανήμερα της συμπληρώσεως 116 ετών από το θάνατο του εθνικού Ήρωα. Η οικία έχει μεταβιβαστεί στην κυριότητα του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης ύστερα από δωρεά που έκανε η κ. Ναταλία Ιωαννίδου.

Την τελετή θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, Υπουργοί, Βουλευτές και εκπρόσωπο της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις προβλέψεις του ΕΟΔΥ στο πλαίσιο της υγειονομικής προστασίας.

Οι πρώτες ενέργειες για την αποκατάσταση της οικίας, σύμφωνα με τα αρχικά σχέδιά του, έγιναν τον Αύγουστο του 2019, ολοκληρώθηκαν οι σχετικές διαδικασίες και από τον Φεβρουάριο άρχισαν οι εργασίες αποκαταστάσεως της επαύλεως.

Η Οικία Μελά θα λειτουργήσει ως ένα μνημείο ζωντανής ιστορίας ώστε οι νεώτερες…

View original post 139 more words

Categories: Uncategorized

Οι Πόντιοι δεν ξεχνούν! Συγκέντρωσαν 100.000 δολάρια για να στηρίξουν τους Αρμένιους…

doxaorfanakigreece

Μία συγκινητική προσπάθεια κατέβαλε η Ελληνική Ποντιακή Κοινωνία των ΗΠΑ….


View original post 43 more words

Categories: Uncategorized

Αθήνα: «Πειρατική» αλλά «στοχευμένη» η έξοδος του Oruc Reis – Πού αποσκοπεί η Άγκυρα

Greek National Pride

«Πειρατική» αλλά «στοχευμένη» θεωρεί η Αθήνα την κίνηση της Τουρκίας να δεσμεύσει περιοχή «μια ανάσα» από το Καστελλόριζο με παράνομη Navtex, προκειμένου να κάνει έρευνες το Oruc Reis.

Γεγονός είναι πως ανήμερα της συνεδρίασης του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις παραμονές της Συνόδου Κορυφής, η Αθήνα δεν περίμενε μια τόσο προκλητική κίνηση από την Τουρκία. Τη στιγμή μάλιστα που ο διεθνής παράγοντας έχει ρίξει όλο το βάρος στην επανέναρξη των συνομιλιών ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, για τις οποίες το μόνο που απέμενε ήταν ο ορισμός της ημερομηνίας.

Γι αυτό και το Υπουργείο Εξωτερικών στην οξύτατη ανακοίνωση που εξέδωσε σημείωνε πως «Μόλις λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας, κατά την οποία η τουρκική πλευρά δεσμεύτηκε να προτείνει ημερομηνία για τις διερευνητικές επαφές, καταδεικνύεται και πάλι η αναξιοπιστία της όπως και το γεγονός ότι η Τουρκία δεν επιθυμεί ειλικρινά το διάλογο. Εμμένει σε…

View original post 259 more words

Categories: Uncategorized

Der Spiegel: Βαίνει προς αναζωπύρωση η σύγκρουση Ελλάδας-Τουρκίας

Greek National Pride

«Η Τουρκία βγάζει εκ νέου ερευνητικό πλοίο στην ανατολική Μεσόγειο», είναι ο τίτλος άρθρου στην ηλεκτρονική έκδοση του Spiegel, που σημειώνει: «Η απόφαση αυτή ενδέχεται να αναζωπυρώσει τη σύγκρουση με τους Έλληνες: η Τουρκία στέλνει το ερευνητικό της πλοίο Oruc Reis σε νέα αποστολή στα διαφιλονικούμενα νερά της Μεσογείου». Όπως παρατηρεί το γερμανικό περιοδικό, «μόλις είχε αρχίσει να διαφαίνεται ελαφρά αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας. Τώρα όμως η Άγκυρα βγάζει και πάλι το ερευνητικό πλοίο Oruc Reis, το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο της διαμάχης για το φυσικό αέριο στην ανατολική Μεσόγειο.

Το ερευνητικό πλοίο θα βρίσκεται εκεί από σήμερα μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής το τουρκικό πολεμικό ναυτικό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Oruc Reis θα κινηθεί νοτίως του ελληνικού νησιού Καστελόριζο και θα συνοδεύεται από δυο ακόμη πλοία». Κατά την αποχώρηση του ερευνητικού πλοίου προ εβδομάδων από τα διαφιλονικούμενα νερά, ο Ερντογάν…

View original post 84 more words

Categories: Uncategorized