Archive

Archive for 15/10/2020

Στέλνει “μήνυμα” η Ρωσία: “Η Τουρκία δεν είναι ικανή να αντιμετωπίσει τακτικές δυνάμεις”

Greek National Pride

O Pώσος σύμβουλος του Κρεμλίνου, Alexey Pishenkov, στέλνει ένα σαφές μήνυμα στην Άγκυρα για ολική καταστροφή των σχεδίων του Ερντογάν σε Αρμενία και Α. Μεσόγειο, ενώ απομυθοποιεί την ισχύ των ενόπλων δυνάμεων και την τουρκική αμυντική βιομηχανία.

Είναι μαθηματικά σίγουρο σύμφωνα με τον ίδιο, ότι ο σημερινός Τούρκος πρόεδρος με την άφρονα πολιτική του, οδηγεί την χώρα του στην ολική καταστροφή και τον διαμελισμό.

Μόσχα υπέρ Ελλάδας για τα 12 μίλια – Χάρτης

Επικαλούμενος ο Ρώσος ειδικός τον σφαγέα των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ υπενθυμίζει ότι είχε πει κάποτε: “η Τουρκία δεν θα απαιτήσει ούτε ένα εκατοστό ξένου εδάφους, αλλά δεν θα εγκαταλείψει ούτε ένα εκατοστό από το δικό της έδαφος”, αυτό όμως το παραβίασε ο Ερντογάν”.

Συγκεκριμένα τόνισε: ότι “ο ίδιος ο Μουσταφά συμμετείχε προσωπικά σε πολλούς πολέμους, και είχε δει με τα μάτια του πώς τελείωσαν για τη χώρα του. Επομένως, ο ιδρυτής του σύγχρονου τουρκικού κράτους ήταν ενάντια…

View original post 761 more words

Categories: Uncategorized

+18 ΣΟΚ Αζέροι στρατιώτες αποκεφαλίζουν Αρμένιο στρατιώτη!!!!!! ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΩΜΟΤΗΤΑ …..ΦΩΤΟ

dimpenews.com

Αζέροι στρατιώτες αποκεφαλίζουν Αρμένιους στρατιώτες!! Στρατιώτες του Αζερμπαιτζάν αποκεφαλίζουν Αρμένιο στρατιώτη με μικρό μαχαίρι…..Ωμότητες φρίκη Γενοκτονία ξανά από την Τουρκία και τους συμμάχους της..Πραγματικοί ισλαμιστές τρομοκράτες….

dimpenews.com

View original post

Categories: Uncategorized

Βόμβα Πασινιάν: η Τουρκία χρησιμοποιεί στρατό της και ειδικές δυνάμεις δικές της και πακιστανικές εναντίον Αρμενίας στο Ν. Καραμπάχ.

dimpenews.com

Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας Nikol Pashinyan δήλωσε σήμερα, Πέμπτη ότι η Τουρκία δεν χρησιμοποιεί μόνο το στρατό της στο Ναγκόρνo Καραμπάχ, αλλά επίσης, σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, και ειδικές δυνάμεις από τον πακιστανικό στρατό. Συνέντευξη με τους ηγέτες Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας , πραγματοποίησε ο Γενικός Διευθυντής του Ρωσικού Διεθνούς Πρακτορείου Ειδήσεων “Ρωσία Σεγκόντεν”, Ντμίτρι Κισέλεφ, κατά την οποία ο Πασιανάν είπε: “Οι τουρκικές δυνάμεις όχι μόνο συμμετέχουν σε προεξέχουσες στρατιωτικές ενέργειες, αλλά και με μονάδες ειδικών μονάδων απευθείας από το τουρκικό πεζικό” . Επιπλέον, ο Αρμένιος πρωθυπουργός πρόσθεσε: “Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, στις στρατιωτικές επιχειρήσεις συμμετέχουν και ειδικές δυνάμεις του πακιστανικού στρατού “..

dimpenews.com

View original post

Categories: Uncategorized

Εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”: Μια Ιστορία 27 ολόκληρων χρόνων

Categories: Uncategorized

Στρατηγός Φράγκος: Τέρμα οι υπεκφυγές! Τον βυθίζεις τον Τούρκο ή τον καταρρίπτεις… Τα υπόλοιπα είναι αστειότητες!

doxaorfanakigreece

Ο Στρατηγός Φράγκος Φ. παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα καλεσμένος του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα όπου ανέφερε:…

View original post 306 more words

Categories: Uncategorized

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΙΧ@ΜΕΝΟΥΣ…!!! Σάμος: Λ@θρομετανάστες έγλειφαν τρόφιμα σε σούπερ μάρκετ και γελούσαν – Δείτε το βίντεο…

doxaorfanakigreece

Άμεση η επέμβαση την αστυνομίας, που προχώρησε σε συλλήψεις, μετά από προκλητικό βίντεο μεταναστών μέσα από σούπερ μάρκετ στο Βαθύ της Σάμου…

View original post 114 more words

Categories: Uncategorized

Ν.Τραμπ κατά Twitter και Facebook: «Φρικτό το ότι κατέβασαν αρνητικό άρθρο για τον sleepy Τζο Μπάιντεν και τον γιο του»

doxaorfanakigreece

Άκρως προκλητική ενέργειατων ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook οι οποίοι προσπάθησαν να αποκλείσουν τη διάδοση ενός δημοσιεύματος που αφορά την σχέση του Τζο Μπάιντεν, με….


View original post 257 more words

Categories: Uncategorized

Αποκλειστικό: ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος προς ΓΕΕΘΑ και Γενικά Επιτελεία: ”Τώρα τρέχουμε…”

Greek National Pride

Αδιαμφησβήτητα στην χώρα συντελείται ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα για την αναβάθμιση και εξυγίανση των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Μετά από μία μακρά περίοδο αρκετών ετών στασιμότητας, οι τρεις κλάδοι των ΕΔ, θωρακίζονται περισσότερο τόσο σε σύγχρονα οπλικά συστήματα καθώς σε απαραίτητο προσωπικό.

Φρεγάτες, αεροσκάφη Rafale, αντιαρματικά όπλα για το Στρατό Ξηράς, τορπίλες βαρέου τύπου για το ΠΝ και νέοι τηλεκατευθυνόμενοι πύραυλοι για την πολεμική αεροπορία, θα εμπλουτίσουν το οπλοστάσιο και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, σε μια κρίσιμη από πλευράς γεωστρατηγικών εξελίξεων περίοδο, για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και όχι μόνο.

Μαζί με τον οπλισμό, νέο ανθρώπινο δυναμικό, που είναι τόσο απαραίτητο για την υποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων, θα προστεθεί και στους τρεις κλάδους (ΣΞ, ΠΝ, ΠΑ) ενισχύοντας τις μάχιμες μονάδες σε στεριά, θάλασσα και αέρα.

Το άκρως απαραίτητο για τη χώρα εξοπλιστικό πρόγραμμα, φέρει αποκλειστικά και μόνο την υπογραφή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο…

View original post 375 more words

Categories: Uncategorized

Παρέμβαση Μπάιντεν υπέρ της Ελλάδας! «Σε αντίθεση με τον Τραμπ θα αντιδράσω στην τουρκική συμπεριφορά»

Greek National Pride

U.S. Democratic presidential candidate Joe Biden delivers remarks during a voter mobilization event, at Miramar Regional Park in Miramar, Florida, U.S., October 13, 2020. REUTERS/Tom Brenner

Κρατάμε μικρό καλάθι καθώς είμαστε 20 ημέρες πριν από τις εκλογές στις ΗΠΑ. Όμως στην παρούσα συγκυρία η παρέμβαση του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν κάτι σημαίνει. Στο κείμενο με τις θέσεις για τα ελληνικά ζητήματα γίνεται αναφορά στην τουρκική κατοχή της Βόρειας Κύπρου αλλά και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στην επίλυση του Κυπριακού.

«Σε αντίθεση με τον πρόεδρο Τραμπ, ο Τζο θα αντιδράσει στην τουρκική συμπεριφορά που παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο ή τις συμμαχικές δεσμεύσεις της στο ΝΑΤΟ, όπως οι τουρκικές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου», σημειώνεται στο κείμενο με τις θέσεις για τα ελληνικά ζητήματα που εξέδωσε η προεκλογική εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν.

Στην ανακοίνωση του εκλογικού του επιτελείου που έχει τον τίτλο «το όραμα του Τζο Μπάιντεν για τους Ελληνοαμερικανούς και τις…

View original post 508 more words

Categories: Uncategorized

Ποιος είναι ο ρόλος των τουρκικών φρεγατών που συνοδεύουν το Oruc Reis – Το παιχνίδι με τα υποβρύχια

Greek National Pride

Σε πλήρη στρατιωτική ετοιμότητα βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις, με την ναυτική δύναμη γύρω από την περιοχή του Καστελλόριζου να έχει αυξηθεί σημαντικά. Οι τουρκικές φρεγάτες που συνοδεύουν το Oruc Reis δεν αποτελούν φόβητρο, ο ρόλος τους άλλωστε δεν είναι αυτός.

Πέντε πλοία συνοδεύουν διαρκώς το ερευνητικό σκάφος Oruc Reis στον πλου του στην Ανατολική Μεσόγειο. Η πορεία και η ταχύτητα του σκάφους συνάδουν με πόντιση καλωδίων, ωστόσο τα πολεμικά πλοία βρίσκονται σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων, με τις εν λειτουργία μηχανές τους να δυσκολεύουν σημαντικά τα ηχοβολιστικά.

Οι Τούρκοι διατηρούν πάντα γύρω από το Oruc Reis μια φρεγάτα και τέσσερις μικρότερες κορβέτες. Η φρεγάτα συνήθως είναι ή κλάση ΜΕΚΟ ή κλάση Perry. Οι Perry έχουν την ηλικία των ελληνικών φρεγατών, 40 περίπου ετών. Οι ΜΕΚΟ, κλάση την οποία επίσης διαθέτουμε, είναι λίγο νεότερες. Υπάρχουν και τέσσερις κορβέτες κλάσης BURAK ή ADA οι οποίες εναλλάσσονται.

Οι ADA είναι καινούργιες και δεν…

View original post 184 more words

Categories: Uncategorized

Αντίσταση, η μόνη δυνατότητα ανάσχεσης της τουρκικής επιθετικότητας

Προδρομικός

Ο ελληνισμός για ακόμα μια φορά στην Ιστορία του προασπίζεται τις αξίες της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας

Του Νίκου Ντάσιου από τηνhuffingtonpost.gr

Η επιλογή Ερντογάν να κλιμακώσει τις προκλητικές του ενέργειεςμε την νέα Navtex για έρευνες του Oruc Race που δεσμεύει τοΚαστελόριζο, σε συνδυασμό με το άνοιγμα τωνΒαρωσίωνκαι την στρατιωτική υποστήριξη στο μέτωπο τουΝαγκόρνοΚαραμπάχ,πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι των αποφάσεων της πρόσφατης Ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής,αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι η Τουρκία έχει συγκεκριμένη αναθεωρητική ατζένταη οποία δεν υπαγορεύεται ούτε προωθείται από τις υποτιθέμενες Μεγάλες Δυνάμεις.Η μόνη δυνατότητα ανάσχεσης αυτής της επιθετικής ατζέντας είναι πρωτίστως η αποφασιστικότητα αντίστασης για την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων. Υπό τις παρούσες προκλήσεις:

1)Η Ελλάδα δεν θα πρέπει επ’ ουδενί να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων υπό την απειλή βίαςνομιμοποιώντας φασιστοειδή και τραμπούκους του διεθνούς δικαίου. Το μήνυμα θα πρέπει να σταλεί…

View original post 241 more words

Categories: Uncategorized

Το Υπουργείο Άμυνας Τουρκίας σε χάρτη του εμφανίζει την Κύπρο ως μέρος της τούρκικης επικράτειας..

dimpenews.com

Νέα πρόκληση. Σε σημερινή του ανάρτηση για επιχειρήσεις του στο Β Ιράκ το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας σε χάρτη που διακινεί εμφανίζει όλη την Κύπρο ως μέρος της τούρκικης επικράτειας..Αυτή η προβοκάτσια επέρχεται λίγο μετά την εισβολή του Αττίλα στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου….

dimpenews.com

View original post

Categories: Uncategorized

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μιλά για την ελληνοτουρκική κρίση, σχολιάζει τα Rafale και «κλείνει το μάτι» στα F-35

Greek National Pride

Στη Λάρισα βρίσκεται σήμερα, όπου έχει σειρά επιχειρησιακών συσκέψεων, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Η επίσκεψη αυτή αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω της αυξημένης έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και όσων εξελίσσονται σχετικά με τις κινήσεις του «Ορούτς Ρέις».

Αυτήν την ώρα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ βρίσκεται στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, όπου συμμετέχει σε κλειστή ενημέρωση.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στην ομιλία του προς το προσωπικό του ΑΤΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, ευχαρίστησε τα στελέχη για το έργο τους κατά την περίοδο της ελληνοτουρκικής κρίσης η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά «συνεχίζει να υφίσταται».

Αναφερόμενος στη προμήθεια των γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών Rafale τα χαρακτήρισε ως μια «πολύ καλή λύση».

Παράλληλα αναφέρθηκε στην αύξηση των κονδυλίων που θα κατευθυνθούν προς εξοπλιστικά προγράμματα τα επόμενα χρόνια και έδειξε ότι το ΓΕΕΘΑ βλέπει ως επόμενη επιλογή τα F-35.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι αναμένονται προσλήψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις ώστε να μειωθεί σημαντικά το ηλικιακός μέσος όρος του…

View original post 52 more words

Categories: Uncategorized

Μόσχα: «Κυρίαρχο δικαίωμα της Ελλάδας να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα έως 12 ν.μ.»

Greek National Pride

Η Μόσχα διαμέσου της πρεσβεία της στην Αθήνα πήρε θέση υπέρ της Ελλάδας και την στηρίζει σε μια επέκταση των εθνικών χωρικών της υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.

Με ανάρτησή της στο twitter, η πρεσβεία της Ρωσίας σημειώνει ότι θεωρεί το Δίκαιο της Θάλασας του 1982 «ακρογωνιαίο λίθο» του διεθνούς δικαίου καθεστώτος των θαλασσών και σημειώνει ότι προβλέπεται ρητά το κυρίαρχο δικαίωμα όλων των κρατών για χωρικά ύδατα έως 12 ναυτικά μίλια.

Φυσικά με την αναγνώριση του Δίκαιου της Θάλασσας του 1982 η Μόσχα αναγνωρίζει και την δυνητική ελληνική ΑΟΖ όπως αυτή ορίζεται από τον περιβόητο «Χάρτη της Σεββίλης».

Η ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας

«Η θέση της Ρωσίας ως μόνιμου μέλους του ΣΑ του ΟΗΕ είναι η θέση αρχής. Θεωρούμε τη Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας του 1982 «ακρογωνιαίο λίθο» του διεθνούς καθεστώτος των θαλασσών», σημειώνει σε ανάρτησή της η ρωσική πρεσβεία και προσθέτει: «Η Σύμβαση προβλέπει ρητά…

View original post 31 more words

Categories: Uncategorized

Σε κατάσταση άρνησης οι Τούρκοι: Λένε ότι “βλέπαμε τα ελληνικά υποβρύχια” όταν είχαν χάσει ένα δικό τους

Greek National Pride

ΟιΤούρκοι έχουν ενοχληθεί από το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν κατά τη διάρκεια της κρίσης τα τέσσερα υποβρύχια 214 του ΠΝ  και κάνουν επίθεση μέσω δημοσιευμάτων τους.

Σε μια προσπάθεια να διαψεύσουν το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, τα τουρκικά ΜΜΕ δημοσίευσαν δήθεν φωτογραφίες τις οποίες τους διοχέτευσαν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και μεταδίδουν ότι «αποδείχθηκε ότι τα ελληνικά υποβρύχια, για τα οποία λέχθηκε ότι ήταν “αόρατα” και “παρακολουθούσαν όλες τις δραστηριότητες στην ανατολική Μεσόγειο χωρίς να εντοπιστούν, ότι βρίσκονταν υπό την παρακολούθηση του Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων.”

Σύμφωνα με τουρκικές εφημερίδες οι ναυτικές τους δυνάμεις είχαν εντοπίσει τα υποβρύχια. Προσπαθούν να πείσουν δημοσιοποιώντας φωτογραφίες που δεν δείχνουν τίποτα απολύτως!

Το ερώτημα που θα πρέπει να μας απαντήσουν, γιατί το δικό μας ΓΕΕΘΑ δεν λέει κουβέντα, είναι αν και για πόσες ώρες οι Τούρκοι είχαν χάσει την επαφή με δικό τους υποβρύχιο, το οποίο όπως λένε οι πληροφορίες προσπαθώντας να αποφύγει το “ελληνικό κυνηγητό” παρουσίασε…

View original post 243 more words

Categories: Uncategorized

Ελληνοτουρκικά: Ραγδαίες εξελίξεις – Τελεσίγραφο Γερμανίας και Γαλλίας στον Ερντογάν

Greek National Pride

Ελληνοτουρκικά: Προθεσμία μίας εβδομάδας να ξεκαθαρίσει την θέση της δίνουν Γαλλία και Γερμανία στην Τουρκία, μετά τις συνεχιζόμενες προκλήσεις της Άγκυρας στην Ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με το Reuters.

Παρά τη Σύνοδο Κορυφής της 2ας Οκτωβρίου, που είχε στόχο να πείσει την Τουρκία να σταματήσει τις έρευνες για φυσικό αέριο στην ανατολική Μεσόγειο, η Τουρκία ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ξεκινάει και πάλι τις έρευνες που είχε διακόψει τον προηγούμενο μήνα.

«Μας είναι προφανές ότι η Τουρκία επιμένει σε προκλητικές ενέργειες που είναι απαράδεκτες» δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Υβ Λε Ντριάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μαζί με τον Γερμανό και τον Πολωνό ομόλογό του.

Πρόσθεσε ότι το μπαλάκι είναι τώρα στο γήπεδο της Άγκυρας, αλλά η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων σε περίπτωση που η Τουρκία δεν ανταποδώσει τον διάλογο.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Χάικο Μάας χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την απόφαση της Τουρκίας για…

View original post 145 more words

Categories: Uncategorized

ΤΡΩΝΕ, ΤΡΩΝΕ, ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΟΙ… ΑΡΙΣΤΟΙ! 6,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ… ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ HOTSPOTS!

Categories: Uncategorized

Βαξεβάνης: Η δημοκρατία νίκησε αλλά η Χρυσή Αυγή θα επιστρέψει

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

  • Ένα κείμενο γεμάτο ανακρίβειες και ιδεολογική εμπάθεια δημοσίευσε στο Κουτί της Πανδώρας ο γνωστός δημοσιογράφος Βαξεβάνης με τίτλο “Οι ναζί πάνε στη φυλακή, αλλά γύρω υπάρχουν χιλιάδες ασυμπτωματικοί φασίστες”.

View original post 294 more words

Categories: Uncategorized

Για έναν διορισμό, που δεν έγινε ποτέ…

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ…

Σε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελα να διαπράξω κάποια παρανομία, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, όμως με τα λίγα γράμματα που γνωρίζω, καθ’ ότι του δημοτικού, έκρινα ότι επειδή το ποινικό μου μητρώο ήταν λευκό, επειδή η Εισαγγελεύς της δίκης της Χρυσής Αυγής είχε προτείνει αθώωση, επειδή η κατηγορία που με βαρύνει ήταν μια ομιλία μου στην Βουλή κατά την διάρκεια των καθηκόντων μου και όχι κάποια ατιμωτική πράξη όπως επί παραδείγματι απιστία προς το δημόσιο και επειδή στην δίκη μας δεν αποδείχθηκε ότι αυτή η περίφημη “εγκληματική οργάνωση” είχε σκοπό τον προσπορισμό, επειδή επίσης θυμήθηκα ότι η κα. Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία είναι έγκριτη νομικός, μου είχε πει σε μία τοποθέτησή μου για την Κα. Ου. Αικατερινάρη, την οποία είχαν διορίσει διευθύνοντα σύμβουλο στο υπερταμείο και η οποία ήταν υπόδικη σε βαθμό κακουργήματος με την κατηγορία της απιστίας προς το δημόσιο…

View original post 131 more words

Categories: Uncategorized

ΚΕΡΔΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΠΙ 20 ΛΕΠΤΑ – ΚΑΤΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ!

Categories: Uncategorized