Home > Uncategorized > Αυτό είναι το γερμανικό σχέδιο εποικισμού του Αιγαίου από μετανάστες – Αλλάζουν την πληθυσμιακή σύνθεση του Αρχιπελάγους

Αυτό είναι το γερμανικό σχέδιο εποικισμού του Αιγαίου από μετανάστες – Αλλάζουν την πληθυσμιακή σύνθεση του Αρχιπελάγους

22/06/2018

Greek National Pride

Το γερμανικό σχέδιο εποικισμού του Αιγαίου από μετανάστες με το οποίο οι Γερμανοί φιλοδοξούν να αλλάξουν την πληθυσμιακή σύνθεση του Αρχιπελάγους και να αποτελέσει τον θάλαμο συγκέντρωσης των μεταναστευτικών ορών για να μην φτάνουν στην Ευρώπη, επικεντρώνεται πλέον στα εκατοντάδες ακατοίκητα νησιά του Αιγαίου πελάγους.

Νησιά τα οποία το Βερολίνο θέλει να μετατρέψει σε «πολυτελείας» μεταναστευτικά «Αλκατράζ» και «Rikers Island»!

Σύμφωνα με*** αξιόπιστες πηγές του europost.gr από το Βερολίνο, η γερμανική κυβέρνηση έχει στο συρτάρι της αυτό το “σχέδιο” το οποίο έχουν εκπονήσει κυβερνητικοί αξιωματούχοι που προέρχονται από τον κυβερνητικό εταίρο της κας Μέρκελ, την Χριστιανοκοινωνική Ένωση Βαυαρίας.

Το σχέδιο αυτό αφορά στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ρεύματος, που κινείται, από χώρες της Αφρικής και της Ασίας, προς την Γερμανία.

Οι συντάκτες του κινούνται από λογική διαφορετική σε σχέση με αυτή που κατηύθυνε την καγκελάριο Μέρκελ στην μεταναστευτική της πολιτική μέχρι σήμερα.

Πιστεύουν σε μία πολιτική κλεισίματος των συνόρων, προς την οποία θα κληθούν να…

View original post 362 more words

Categories: Uncategorized