Archive

Archive for 18/12/2018

Η «Ελληνική Αυγή» για την Θεσσαλονίκη καταψήφισε τον τελευταίο προϋπολογισμό της απερχόμενης διοίκησης Μπουτάρη Διαβάστε περισσότερ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Η «Ελληνική Αυγή» για την Θεσσαλονίκη καταψήφισε τον τελευταίο προϋπολογισμό της απερχόμενης διοίκησης ΜπουτάρηΜε την ηχηρή απουσία του απερχόμενου δημάρχου Μπουτάρη ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία του τελευταίου προϋπολογισμού της παρούσης δημοτικής αρχής, διαδικασία η οποία όχι μόνο ανέδειξε την οριστική κατάρρευση του αφηγήματος της οικονομικής τακτοποίησης και ανάκαμψης του δήμου, αλλά και το μέγεθος της ανευθυνότητας που διέπει μια ολόκληρη παράταξη, η οποία αρνείται ακόμα και την ύστατη στιγμή να έρθει αντιμέτωπη με τις ευθύνες που της αναλογούν.

View original post 264 more words

Categories: Uncategorized

ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ»: ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΤΑ!

Categories: Uncategorized

Καταπέλτης ο δικαστής για τον αμερικανό που χρηματίστηκε από τους τούρκους για να προωθήσει τα συμφέροντα της Τουρκίας: Είσαι προδότης!

Olympia.gr

Καταπέλτης ο δικαστής Έμετ Σάλιβαν του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου της Ουάσινγκτον, κατηγόρησε τον στρατηγό Φλιν για «προδοσία» και απείλησε ότι θα τον τιμωρήσει αυστηρά για τον χρηματισμό του από Τούρκους πράκτορες.

View original post 52 more words

Categories: Uncategorized

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πονηρή τροπολογία υπέβαλαν οι βουλευτές που στήριξαν την αναθεώρηση στα Σκόπια, για να περάσουν την ψευδομακεδονική εθνότητα από την πίσω πόρτα!

Olympia.gr

Δεκέμβριος 18, 2018.19:34

Η ανεξάρτητη κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος VMRODPMNE, στο πλαίσιο των συνταγματικών τροποποιήσεων, κατέθεσε μια τροπολογία σχετικά με το άρθρο που αφορά την εθνικότητα. Μιλάμε δηλαδή για τους βουλευτές που αποχώρησαν από το ακροδεξιό μόρφωμα, και στήριξαν τις συνταγματικές αλλαγές με αποτέλεσμα να συμπληρωθούν οι 80 ψήφοι!
Όπως διευκρίνισαν, η τροπολογία υποβάλλεται προκειμένου να γίνει σαφής διάκριση μεταξύ της ιθαγένειας  και της εθνικότητας. Δηλαδή η τροπολογία αυτή συνιστά βάναυση παραβίαση της συμφωνίας των Πρεσπών!

View original post 158 more words

Categories: Uncategorized

Από το 1821 μέχρι το 1933 έχουμε 5.000.000 Έλληνες νεκρούς

Greek National Pride

Κανένα άλλο Έθνος στην Ευρώπη δεν έχυσε τόσο Αίμα για την Ελευθερία

ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Ιστορία μαρτυρεί ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε από τα αρχαιότερα έθνη της Ευρώπης και θα έπρεπε ως εκ τούτου να έχουμε αυξηθεί δια μέσου των αιώνων και να είμαστε σήμερα ένα από τα πολυπληθέστερα έθνη της γης.

Πώς λοιπόν συμβαίνει ώστε όλα τα έθνη, τα οποία μετά από χιλιετηρίδες ολόκληρες έκαναν την εμφάνισή τους στη σκηνή της παγκόσμιας ιστορίας ως ολιγάριθμες ορδές ασύντακτων και βαρβάρων, σήμερα να αριθμούν πληθυσμό 50, 80, 100, 130 εκατομμυρίων και να κατέχουν εκτεταμένες επιφάνειες της γης, ενώ το αρχαιότερο έθνος των Ελλήνων να αριθμεί πληθυσμό μόλις 8 εώς 9 εκατομμυρίων, όσοι υπολογίζεται ότι είναι οι εντός και οι εκτός της Ελλάδας κατοικούντες Έλληνες;

Πού οφείλεται αυτό το ολιγάριθμο της Φυλής μας;

Αυτή είναι η απορία, η οποία γεννάται όταν κανείς ρίξει το βλέμμα του στο παρελθόν και παρακολουθήσει…

View original post 763 more words

Categories: Uncategorized

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος προς ΝΔ: Δεν είστε παράταξη ούτε “Λαϊκή” ούτε “Δεξιά” – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή κατά την συζήτηση για τον προϋπολογισμό στην Ολομέλεια της Βουλής κατέδειξε την ταύτιση απόψεων -σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα της πολιτικής ζωής της Πατρίδος- του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.

View original post 503 more words

Categories: Uncategorized

Ντοκουμέντο-Ο Ράμα αντιγράφει αλβανικές πολιτικές του Μεσοπολέμου

Greek National Pride

Η πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης του Έντι Ράμα να παραχωρήσει στο αλβανικό υπουργείο Τουρισμού εκτάσεις στη Χειμάρρα, που περιλαμβάνουν ιδιοκτησίες μελών της ελληνικής εθνικής μειονότητας, δεν θα πρέπει να μας ξαφνιάζει.

Πρόκειται για πολιτική απόφαση, η οποία έχει εφαρμοστεί και στο παρελθόν, και συγκεκριμένα την περίοδο του Μεσοπολέμου, όταν ακόμα ο Αλβανός πρωθυπουργός ήταν αγέννητος. Μοναδικό κοινό σημείο, τότε και τώρα, η απομάκρυνση των ομογενών μας από τη γενέθλια γη της Βορείου Ηπείρου.

Τα τελευταία χρόνια, τα Τίρανα ροκανίζουν με αργά, αλλά σταθερά και συστηματικά, βήματα τα δικαιώματα των μελών της ελληνικής εθνικής μειονότητας στη Νότια Αλβανία. Ειδικά, η κυβέρνηση Ράμα, αγνοώντας το ευρωπαϊκό νομικό κεκτημένο και τα διεθνώς αναγνωρισμένα δικαιώματα του Ελληνισμού της Αλβανίας, έχει θέσει πια ξεκάθαρο στόχο την πληθυσμιακή συρρίκνωση της ήδη εξασθενημένης εθνικής μειονότητας.

Το 1921, η ελληνική μειονότητα της Βόρειας Ηπείρου αναγνωρίστηκε επίσημα από την αλβανική κυβέρνηση, ως εθνική και γλωσσική μειονότητα με δικαιώματα, αναγνωρισμένα…

View original post 1,356 more words

Categories: Uncategorized

Η απορία του Πρετεντέρη: Γιατί ο Τσίπρας ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη για να εκφωνήσει έναν δεκάρικο κατά του Μιχαλολιάκου;

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Η απορία του Πρετεντέρη: Γιατί ο Τσίπρας ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη για να εκφωνήσει έναν δεκάρικο κατά του Μιχαλολιάκου;Την απορία του Πρετεντέρη έχει προκαλέσει η σκοπιμότητα της ομιλίας Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη.

Αναρωτιέται, λοιπόν, ο γνωστός καθεστωτικός δημοσιογράφος:   

View original post 37 more words

Categories: Uncategorized

Τσαβούσογλου: Με τα γεωτρύπανα και τους στρατιώτες μας θα προχωρήσουμε στις γεωτρήσεις στην Μεσόγειο – «Γκρίζα ζώνη» τα Ίμια!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Τσαβούσογλου: Με τα γεωτρύπανα και τους στρατιώτες μας θα προχωρήσουμε στις γεωτρήσεις στην Μεσόγειο - «Γκρίζα ζώνη» τα Ίμια!Σαφέστατος ως προς τις πολεμικές απειλές του έναντι της Ελλάδας ήταν ο Τσαβούσογλου σε ομιλία του που έγινε στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό της τουρκικής κυβέρνησης για το 2019.

«Πλέον έχουμε και γεωτρύπανο. Δεν κάνουμε μόνο έρευνες, λαμβάνουμε και συνεχίζουμε να λαμβάνουμε τα αναγκαία μέτρα εκεί με τα πλοία μας και τους ήρωες στρατιώτες μας», είπε αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις που λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρη την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και του Αιγαίου.

View original post 161 more words

Categories: Uncategorized

X.Ακάρ: «Eίμαστε έτοιμοι για πόλεμο σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο»

Greek National Pride

Nέες απειλές κατά των δύο ελληνικών κρατών Ελλάδας και Κύπρου εξαπέλυσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, μιλώντας στη βουλή στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η Τουρκία «είναι έτοιμη για επιχειρήσεις και πέραν των συνόρων της» σε περίπτωση που αμφισβητηθούν τα… «δικαιώματά» της.

Ο Τούρκος ΥΠΑΜ είπε ότι διεξάγονται στρατιωτικές «επιχειρήσεις στην 780 χιλιάδων χιλιομέτρων πατρίδα μας και στα 462 χιλιάδες χιλιόμετρα της μπλε πατρίδας μας, αλλά και πέρα των συνόρων μας -όπου κι αν εκτείνεται η γεωγραφία μας- γιατί αυτή είναι η ‘γεωγραφική’ μοίρα της Τουρκίας».

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που ο Τούρκος ΥΠΑΜ μιλάει με τόσο επιθετικό τόνο και απειλεί πλέον ευθέως Ελλάδα και Κύπρο για δικά τους κυριαρχικά δικαιώματα.

Τα πράγματα είναι απλά: Η Τουρκία ξέρει τι έχει και τι ΔΕΝ ΕΧΕΙ βάσει διεθνούς νομιμότητας στην δική της επικράτεια. Γνωρίζει ότι όλος ο ενεργειακός πλούτος βρίσκεται εκτός των συνόρων…

View original post 234 more words

Categories: Uncategorized

ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΛΑΣΤΡΑ! Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ!

Categories: Uncategorized

Ο “έρωτας” με τους Αμερικανούς: Από τα “ήρεμα νερά” του Ανδρέα στις θερμές σχέσεις του Αλέξη

Greek National Pride

Όταν τον Ιούνιο του 1985 ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε πει την περίφημη φράση

View original post 850 more words

Categories: Uncategorized

Π.Καμμενος «Η ΝΔ δεν ζητησε εκλογές για την Μακεδονία, αλλα για να μην βγούμε από τα μνημονια. Άλλωστε το Βόρειο Μακεδονία ειναι ιδέα της κ.Μπακογιαννη » #vouli @PanosKammenos

Olympia.gr

9C0CD372-FFF2-48DD-B747-4B6AADF3204AΠ.Καμμενος «Η ΝΔ δεν ζητησε εκλογές για την Μακεδονία, αλλα για να μην βγούμε από τα μνημονια.

View original post 11 more words

Categories: Uncategorized

Μπήκαν τα θεμέλια για στενότερη Ελληνο-Παλαιστινιακή συνεργασία

Greek National Pride

Με την υιοθέτηση της διακήρυξης για τη σύσταση Ελληνο-Παλαιστινιακής Υπουργικής Ομάδας Εργασίας ολοκληρώθηκε στην Αθήνα η πρώτη Κοινή Υπουργική Επιτροπή Ελλάδας-Παλαιστίνης.

Στη συνάντηση της Τρίτης, διπλωματικές πηγές εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι οικοδομείται μια συνεργασία πιο δομημένη μεταξύ της Ελλάδας και της Παλαιστίνης.

Οι δύο πλευρές, στη συνάντηση που είχαν, κατέληξαν σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο που έχει στόχο τη διευκόλυνση και την περαιτέρω ανάπτυξη της διμερούς οικονομικής συνεργασίας. Ειδικότερα, στόχος της Ομάδας θα είναι η ενίσχυση των διμερών σχέσεων σε τομείς όπως οι επιχειρήσεις (Β2Β), τα πανεπιστήμια, ο τουρισμός, η γεωργία, η υγεία, ο πολιτισμός, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, καθώς και η διερεύνηση νέων πεδίων συνεργασίας.

Σε ό,τι αφορά τη συνεδρίαση της κοινής υπουργικής ομάδας εργασίας, συμφωνήθηκε να πραγματοποιεί συναντήσεις μία φορά κάθε δύο χρόνια, εναλλάξ μία στην Αθήνα και μία στη Ραμάλα, με επικεφαλής τους υπουργούς Εξωτερικών ή τους αναπληρωτές τους.

Στην κοινή υπουργική επιτροπή πέραν του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών…

View original post 206 more words

Categories: Uncategorized

Εστιασμένη περιπολία ασφαλείας του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Μεσόγειο Θάλασσα με Έλληνα διοικητή

Greek National Pride

Πλοία και υποβρύχια του ΝΑΤΟ από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Ιταλία και την Τουρκία, σε συνεργασία με ΠΑΘ και αεροσκάφη ΑΣΕΠΕ πραγματοποίησαν εστιασμένη περιπολία ασφαλείας στην ανατολική Μεσόγειο Θάλασσα από 21 Νοεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου 2018.

Επικεφαλής της εν λόγω Ομάδας Μάχης ήταν ο πλοίαρχος Χρήστος Ντεγιάννης ΠΝ, που είναι κι ο διοικητής της 1ης Μοίρας Φρεγατών στο Πολεμικό Ναυτικό.

Η δύναμη της ομάδας μάχης αποτελούνταν από την ελληνική φρεγάτα Ναβαρίνο (F461) κλάσης S, η βουλγαρική φρεγάτα BGS Drazki (πρώην βελγική κλάσης Wielingen), καθώς και υποβρύχια από την Ελλάδα και την Τουρκία.

Η ηγεσία και ο αποτελεσματικός συντονισμός όλων των μονάδων που συμμετείχαν σε όλη τη διάρκεια της περιπολίας ήταν ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της επιχείρησης.

Η επιχείρηση επικεντρώθηκε στη συλλογή πληροφοριών σχετικά με δραστηριότητα ρουτίνας (πρότυπο ζωής) στην περιοχή και στην παρακολούθηση της θαλάσσιας κυκλοφορίας, για τον εντοπισμό κάθε ύποπτη δραστηριότητα στη θάλασσα που μπορεί να σχετίζεται…

View original post 27 more words

Categories: Uncategorized

Βουλευτής του Σύριζα στην γραμμή Ερντογάν από τουρκοεκδήλωση στην Κομοτηνή!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Βουλευτής του Σύριζα στην γραμμή Ερντογάν από τουρκοεκδήλωση στην Κομοτηνή!

Πριν από λίγες μέρες η παράνομη οργάνωση «Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» (GTGB) γιόρτασε τα 90 έτη από την ίδρυση της, που όπως επαίρεται έγινε με εντολή του Κεμάλ Ατατούρκ.

Στην εκδήλωση αυτή παρέστη και μάλιστα εκφώνησε και λόγο ο Βουλευτής του Σύριζα, Μουσταφά Μουσταφά, και σας παραθέτουμε τα λεγόμενά του, όπως τα βρήκαμε στο έγκριτο tourkikanea.gr:

View original post 274 more words

Categories: Uncategorized

Ξεκινά η επεξεργασία τροπολογιών για το Σύνταγμα στα Σκόπια: Συζήτηση και για την υποκοότητα

Greek National Pride

Σύμφωνα με ΜΜΕ των Σκοπίων, σήμερα το απόγευμα ξεκινά στην Επιτροπή Συνταγματικών Υποθέσεων

View original post 485 more words

Categories: Uncategorized

Και νέες απειλές και πανηγύρια για τα F-35 από τον Ακάρ

Greek National Pride

Και νέες απειλές και πανηγύρια για τα F-35 από τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος εξαπέλυσε εκ νέου απειλές κατά τις Ελλάδας και της Κύπρου, ενώ αποκάλυψε την ημερομηνία στην οποία θα πάνε Τουρκία τα πρώτα stealth μαχητικά F-35 .

Ο Τούρκος ΥΠΑΜ μίλησε για “ζητήματα” που υπάρχουν στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, τονίζοντας ότι αυτά πρέπει
να επιλυθούν υπό το πρίσμα του διεθνούς δικαίου και στο πλαίσιο των σχέσεων της καλής γειτονίας, της φιλίας και της συνεργασίας.

Βέβαια, ο πρώην Στρατηγός δεν ξέχασε να εκτοξεύσει για μία ακόμα φορά τις γνωστές προειδοποιήσεις και απειλές κατά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Χαρακτηριστικά, ο Χουλουσί Ακάρ είπε ότι «στην Κύπρο, το Αιγαίο και την ανατ. Μεσόγειο δεν πρόκειται να επιτρέψουμε κανένα βήμα που δεν συμπεριλαμβάνει την Τουρκία και κανένα τετελεσμένο» και πρόσθεσε ότι «στην Ανατολική Μεσόγειο δεν θα δώσουμε άδεια σε μονομερείς έρευνες υδρογονανθράκων και πρόκειται να επιτρέψουμε…

View original post 248 more words

Categories: Uncategorized

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί ΑΥΡΙΟ το άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: Στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής η Χρυσή Αυγή!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Η Νέα Δημοκρατία μετά από πολύ καιρό και βλέποντας έναν ολόκληρο λαό να αντιδρά “θυμήθηκε” με αρκετή καθυστέρηση βεβαίως ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοσία και έδωσε εντολή στους βουλευτές και τα στελέχη της να επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να μη θέτουν ζήτημα … ονόματος, παρά μόνον εθνικότητος και γλώσσας, ενώ είναι δεδομένο ότι ο όρος “Μακεδονία” στο όνομα των Σκοπίων τους δίδει και εθνικότητα και γλώσσα! 

View original post 251 more words

Categories: Uncategorized

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σε σκηνή κάνουν υπηρεσία οι αστυνομικοί στο Πλωμάρι

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σε σκηνή κάνουν υπηρεσία οι αστυνομικοί στο ΠλωμάριΗ εικόνα που βλέπεται παραπάνω είναι το «Αστυνομικό Τμήμα» στο Πλωμάρι της Λέσβου. Όχι, δεν πρόκειται περί κάποιου νοσηρού αστείου, αλλά περί μίας τραγικής πραγματικότητος.

View original post 91 more words

Categories: Uncategorized