Home > Uncategorized > Αφάνισαν το Λίβανο γιατί ο Νασράλα είχε προτείνει στροφή προς Κίνα λόγω κρίσης!!Απόβαση του ΝΑΤΟ στο Λίβανο υπό την κάλυψη ανθρωπιστικής βοήθειας!!! Είναι σχέδιο του 2019 του Πομπέο.

Αφάνισαν το Λίβανο γιατί ο Νασράλα είχε προτείνει στροφή προς Κίνα λόγω κρίσης!!Απόβαση του ΝΑΤΟ στο Λίβανο υπό την κάλυψη ανθρωπιστικής βοήθειας!!! Είναι σχέδιο του 2019 του Πομπέο.

17/08/2020

dimpenews.com

Η τερατώδης έκρηξη στη Βηρυτό που όσοι την έζησαν μιλούν για πυρηνικό δεν ήταν τίποτα άλλο ή καλύτερα θυμίζει ως τακτική-στρατηγική επιχειρησιακή μια μαζική τρομοκρατική επίθεση καμικάζι που γίνεται για να σπάσει η πρώτη γραμμή του αντιπάλου και ν’ακολουθήσει η προέλαση του στρατού κατάκτησης.. ( τώρα υπό το πρόσχημα της ανθρωπιστικής μπήκαν οι στρατοί του ΝΑΤΟ στο Λίβανο) Αυτό το σενάριο σε άλλη κλίμακα επαναλαμβάνεται διαρκώς στα εμπόλεμα μέτωπα…Οι ειδικοί μιλούν για μια βόμβα ηλεκτρονικο-μαγνητική στη βάση νετρονίων. Για θερμοβαρική βόμβα κάνουν λόγο αναλυτές.Αυτόπτες λένε ότι είδαν τα μαχητικά….

Στρατιωτική ανάπτυξη του ΝΑΤΟ παρατηρείται στο Λίβανο υπό την κάλυψη της ανθρωπιστικής βοήθειας…Με το πρόσχημα της ανθρωπιστικής βοήθειας για τον Λίβανο μετά τη διπλή έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού που σκότωσε σχεδόν 180 άτομα και τραυματίστηκε πάνω από 6.000, τρία πολεμικά πλοία από χώρες του ΝΑΤΟ εστάλησαν στις ακτές του Λιβάνου.
Το πρώτο που έφτασε στο ερειπωμένο λιμάνι της Βηρυτού…

View original post 930 more words

Categories: Uncategorized