Home > Uncategorized > Ελλάδα-Τουρκία ετοιμάζονται για πόλεμο στο Αιγαίο;-Οι Τούρκοι αμφισβητούν την κυριαρχία στα νησιά Κίναρο-Λεβίθα- Μαύρα

Ελλάδα-Τουρκία ετοιμάζονται για πόλεμο στο Αιγαίο;-Οι Τούρκοι αμφισβητούν την κυριαρχία στα νησιά Κίναρο-Λεβίθα- Μαύρα

07/08/2017

Greek National Pride

Περίεργο και προκλητικό δημοσίευμα τουρκικής ιστοσελίδας αναφέρει ότι η Τουρκία και Ελλάδα ευρίσκονται κοντά σε μια….. πιθανή στρατιωτική σύρραξη στο Αιγαίο , διότι η χώρα μας κατασκευάζει στρατιωτικές υποδομές σε τρία νησιά που «θεωρούνται» τουρκικά.

Κατηγορούν την χώρα μας ότι δημιουργεί 10 νέες στρατιωτικές βάσεις (!!!!) στα νησιά Κίναρο-Λεβίθα Μαύρα , τα οποία αναφέρουν με τα τουρκικά ονόματα (Ardıççık, Koçbab). Ενώ επίσης τονίζουν ότι και Τούρκοι στρατιώτες με βαρύ οπλισμό μετακινούνται στην περιοχή Μούγλα στην Τουρκία, που προφανώς ..εποπτεύει τα νησιά αυτά

Η Ελλάδα κατηγορείται για την δημιουργία στρατιωτικών βάσεων στα νησιά αυτά ενώ αναφέρουν ότι θα μετακινηθούν επίσης εκατοντάδες στρατιώτες εκεί .

Το Ελληνικό Υπουργείο Άμυνας από τις 27 Απριλίου, 2017 κατασκευάζει στρατιωτικές υποδομές για νέα φυλάκια και άλλες υποδομές τα οποία έχει υπό την εποπτεία του ο διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Δημήτριος Χούπης, αναφέρει το άρθρο επισημαίνοντας το όνομα του Έλληνα αξιωματικού.

Με την ολοκλήρωση των έργων…

View original post 482 more words

Categories: Uncategorized